Silik çıkan testler hemen mi belirdi yoksa saatler sonra mı? Testin fotoğrafı varsa atabilir misinKızlar merhaba 12 gün önce eşim ile birliktelik yaşadık. Prezervatif vardı fakat içimde kaldı. 8 gündür reglim gecikti. Kasiklarimda ağrılar oluşuyor arada. Test yaptım 4 5 tane 2 tane silik çıktı diğerleri negatif. Başına gelipte prezervatif içinde kalınca hamile kalan var mi?
Testlerinizin resmi varsa atar mısınız?Kızlar merhaba 12 gün önce eşim ile birliktelik yaşadık. Prezervatif vardı fakat içimde kaldı. 8 gündür reglim gecikti. Kasiklarimda ağrılar oluşuyor arada. Test yaptım 4 5 tane 2 tane silik çıktı diğerleri negatif. Başına gelipte prezervatif içinde kalınca hamile kalan var mi?
prezervatiflerin bedenleri oluyorPrezervatif nasıl içinizde kalıyor anlamadım
Aaaaprezervatiflerin bedenleri oluyor. daha ufak almaları gerek
Silik çıkan testler hemen mi belirdi yoksa saatler sonra mı? Testin fotoğrafı varsa atabilir misin
Testlerinizin resmi varsa atar mısınız?
Yaklaşık 10 sk içerisindeSilik çıkan testler hemen mi belirdi yoksa saatler sonra mı? Testin fotoğrafı varsa atabilir misin
AttımTestlerinizin resmi varsa atar mısınız?
ElbetteKabuğunu değiştiren yilan gibi sıyrılmış demekki . İçinizden çıkardınız mı prezervatifi
çıkartmayan kisiler var o yüzden sordum cnm
Büyük gelmis şapkaPrezervatif nasıl içinizde kalıyor anlamadım
Kan testi verin iciniz rahat etsin en temizi.Silik çıkan testler hemen mi belirdi yoksa saatler sonra mı? Testin fotoğrafı varsa atabilir misin
Öyle yaptım bugün verdim yarın çıkacak. Hayırlısı olsun inşallahKan testi verin iciniz rahat etsin en temizi.
Canım 10 dk içindeyse bi ihtimal gebelik olabilir bence sen sabah ilk idrarla testi tekrarla
prezervatiflerin bedenleri oluyor. daha ufak almaları gerek
Kan verdim canım, sonuç bekliyorumCanım 10 dk içindeyse bi ihtimal gebelik olabilir bence sen sabah ilk idrarla testi tekrarla
Hımm en iyisini yapmışsın canım hayırlısı olsun hakkındaKan verdim canım, sonuç bekliyorum
Teşekkür ederimHımm en iyisini yapmışsın canım hayırlısı olsun hakkında
Kıyafet bedeni gibi düşündüm 40 giyen 38 alacak onun gibi herhaldeprezervatiflerin bedenleri oluyor. daha ufak almaları gerek
Aynen diz altı çorabım topuğuma iner bi gün ayakkabımın içinde kalacakKucuk beden daha kolay kayiyor Sey gibi dusunun, diz alti corabin lastik kisminin kayarak ayak bilegine dusmesi.
Peki sonuç ne çıktıKızlar merhaba 12 gün önce eşim ile birliktelik yaşadık. Prezervatif vardı fakat içimde kaldı. 8 gündür reglim gecikti. Kasiklarimda ağrılar oluşuyor arada. Test yaptım 4 5 tane 2 tane silik çıktı diğerleri negatif. Başına gelipte prezervatif içinde kalınca hamile kalan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?