Prezervatif kurumaya sebep olur mu ?

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
bunu çok merak ediyorum bu durumu yaşayan sadece ben miyim başkaları da var mı diye ? prezervatif kullandığımızda kısa bir sürede vajinam kuruyor ve gerisi eziyet gibi . ama kullanmadığımız da hiçbir sorun yok ama mecburen korunmak zorundayız . Hiçbir doktora da danışmadım bu durumu kafamçokkarıştı

Kurutması normal bence..
Prezervatifin yapısı gereği yani..şakkıdı

evt bende de aynı prezervatif vajinamın kurumasına sebep oluyor bu nedenle kullanamıyorum...

evt bende de aynı prezervatif vajinamın kurumasına sebep oluyor bu nedenle kullanamıyorum...

peki o zaman korunma yönteminiz nedir ? spirali benim bünyem kaldırmaz artı düşününce içim bir tuhaf oluyor . hap ve iğneler hormon bozukluğuna sebep oluyormuş .

herkeste aynı durum var sanırım ama diğerleride hormon takviyesi gibi bir şey.
bebek olmadan spiralide önermiyorlar.
nasıl korunuyorsunuz :uhm:

kizlar prezervatif kullanirken jellerinide birlikte kullancaksiniz o zaman hic kuruluk olmaz.gayette rahat oluyor ama jelsiz olursa tabiki caniniz yanar

peki o zaman korunma yönteminiz nedir ? spirali benim bünyem kaldırmaz artı düşününce içim bir tuhaf oluyor . hap ve iğneler hormon bozukluğuna sebep oluyormuş .

ilk yıl eşim de bende bebek düşünmediğimiz için ek bişeyle korunmuyorduk eşim çok kontrollüydü hamile kalmadım (erkek istemedikten sonra kaza olması zor yani)10 ay hap kullanarak korundum şimdi bıraktım bebeğim olduktan sonra spirali düşünüyorum en rahatı bence dediğin gibi hap ve iğneler hormonları etkiliyor doğal olmanın da garantisi yok...

evet ben de de kuruluk ve yanma oluyor
şimdi
spiral taktırdım
şimdilik idare eder

Merhaba arkadaşlar. Ben de uzun zamandır prezervatif yoluyla korunuyorum. Nadiren kuruluk oluyordu bende ama bunu hiç prezervatif kullanmakla ilişkilendirmemiştim, sizler sayesinde buradan bir kaç bilgi edindim. Bana göre en rahat yöntem prezervatif. Neyse ki hiç bir alerji durumum vs.de olmadı. Feyzacım jellerden bahsetmişsin. Nereden edinebiliriz bu jelleri?yardımcı olursan çok sevinirim.kaydirigubbakcemile5

evet kuruluk sorunu bizdede oldu ve aldığım bir jel sayesinde çok rahat ettim hemde hiç sorun yaşamadım mantar vs gibi....

redhot 01 canim prezervatifin yaninda olur bu jel zaten hic jelsiz kullanilmaz ki koyu kivamli oluyor rengi saydam renk az birsey sürüyorsun hic cani yanmiyor ilk gecede bu cremi öneriyorlar rahat geciyor

evet kuruluk yapıyorrr malesef ama bende spiralden korkuyrm...şimdilik böle korunuyoruz..yapacak bişi yok..

Arkadaşlar kendi sorduğum sorunun cevabını geçde olsa kendim çözdüm .. prezervatif kullanırken prezervatifle uyumlu jel kullanmak gerekiyormuş . o zaman kuruma olmuyor ve eziyet çekmiyorsunuz ..

Evet arkadaslarin cogu zaten yazmis, evet yaninda bunun jeli var, yada zaten prezervatifin icinde jel oluyor onu taktiginzda kaygan oluyor vaziyette olanlai var, ama ben hic kullanmadim, bi defa aldim, kaldi oyle kenarda hala posetinde acmadim .

Back
X