- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
Bir soru...
Düşük yaptıktan bir-iki ay sonra, doktor düşük yaptığını anlar mı?
Yok sanmam o an gidersen kanama varken ozaman belli olur bebeğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir soru...
Düşük yaptıktan bir-iki ay sonra, doktor düşük yaptığını anlar mı?
Yok herhalde anlaşılmaz ama tamda emin değilim
Kilo aldırdığı için ve horman hapı sonuçda vücutta farklı etkiler yapıyo kıllanmaya falanda sebep olduğunu söylüyorlar regl oldum zaten bugün sağlık ocağına gidip ria taktırmayı düşünüyorumBen bir şey merak ettim konu sahibi neden doğum kontrol hapı kullanmıyorsunuz bebeğiniz anne sütüde almıyormuş madem.
Aynen öyle zaten ordaki ebeyle görüşecm en iyisi hangi yöntemse onu kullanacam ama ben çok araştordım en iyisi ria galiba annem teyzrm falan 12 yıldır kullanıyor hiç problem yaşamamışlarhadi gözünüz aydın evet hemen bir yöntem seçin bence bu stres çekilmez her ay
Yarın reglmin 4. günü kv deye geldik şimdi spiral taktırmak istiyorum ama burada utanıyorumNaptın bacim varmı gelisme
Yarın reglmin 4. günü kv deye geldik şimdi spiral taktırmak istiyorum ama burada utanıyorum
Benim reglim hep düzenli oluyor 28 günde oluyor hep benim yapım çabuk kilo alan cinsten o yüzden bende farklı etkiler yapabilir bakalım bu ayda korunacaz artık bi dahaki aya inşallahHımm anladım canım eğer ki taktiramazsan doğum kontrol hapı kullan ben kullanıyorum yasmin yan etkisini görmedim.
Ne kilomda artış oldu ne de hormonlarım bozuldu.
Regl bile düzene girdi 26 28 gibi oluyorum.
Eskiden 35 37 arasiydi
Benim reglim hep düzenli oluyor 28 günde oluyor hep benim yapım çabuk kilo alan cinsten o yüzden bende farklı etkiler yapabilir bakalım bu ayda korunacaz artık bi dahaki aya inşallah
Inşallah ya gerekirse bu ay ilişki bile olmaz yani o derece istemiyorum bebek rabbim yavrularımızı bağışlasın o yeter bizeBende 85 kiloyum yani bana etki etmedi bende hemen kilo alıyorum.
Umarım iştenmeyen bır gebelik oluşmaz
Inşallah ya gerekirse bu ay ilişki bile olmaz yani o derece istemiyorum bebek rabbim yavrularımızı bağışlasın o yeter bize
Aynen öyle vallah cnmBebek güzel de büyütmek bir hayli zor insan ilerisinide düşünüyor yani nasıl terbiye edicez kız evlat nasıl yetistiricem diyorum ortalık baya karışık allah herkezin yardımcısı olsun zor erkek çocuk ta kız çocukta yetistirmek ayrı bir dert oldu bu devirdee