- 8 Temmuz 2020
- 546
- 614
- 53
- 29
- Konu Sahibi Maydonozhanim
-
işte vardı catlatma.ignesiyle çatlattı doktor.olsun kız yumurtan yoktur ki transfer aşamasında bişey olmaz bence
nasıllll ben anlamadm yumurtan vardı çatlatma iğnesi yapıldı bi de tüp transfer mi olcak niye öyle kiişte vardı catlatma.ignesiyle çatlattı doktor.Valla hayırlısı artık , Allah'a biraktik bekleyecek gorecez
Natüral siklus diye geçiyornasıllll ben anlamadm yumurtan vardı çatlatma iğnesi yapıldı bi de tüp transfer mi olcak niye öyle ki
canımm selammNatüral siklus diye geçiyorvücudun daha doğal algilayabilmesi için
Natüral siklus ile çift dondurulmuş embriyo transferi olacağım pazartesi yani 4 gün sonra . Bugün korunarak ilişki olabilir diye yaptık, bı baktık prezervatif yırtılmışkafamda deli sorular çatlatma iğnesi de oldum.iki gün önce ,ya dördüz olursa üçüz olursa. yok doktoroda diyemem prezervatif yırtıldı diye ki, nasıl diyecem . Off offf hemen yıkadım.arkasina ama bunca zaman aşılama kaçıncı tüp bebek iğne tedavileri hiç tutmadı .rahat mı olsam yoksa endiselenmeli miyim hiç bilemedim affe
Merhaba hatırlayamadım kaçıncı gün olduğunu sadece yumurta büyütücü hap kullandım.baska bişey kullanmadim . Bu 3. Transferim di oncekilerde bir sürü ilaç kullanmıştım öncesinde sonrasında .vücut kabul etmedi sanırım ikiz düşük oldu.bunda olabildgince az ilaç kullandım .iğneyle büyümeyen yumurta normal 5 günlük bir hap ile büyüdü onu catlatio öyle transfer oldum .dedgin.gbibprezervetifet yırtılmış ti o transfer sonrası hamile kaldım.dogum yaptım bebeğim 5 aylık çok şükür. Normal mi yoksa transferle mi oldu onu kestremiyorum artık ikiside olabilircanımm selamm
natural sıklus olacak benımde tedavım oncesınde bıseyler kullandın mı?
adetın kacıncı gunu transfer olmustun?
nasıl gectı tedavın ınsallah olumlu olmustur
Yok harbiden komik bir durum ama o an ki korkumu anlatamamafedersiniz gülüyorum ama çok komik yazmışsınız.Hiç takmayın kafanıza vardır bundada bir hikmet.İnşallah kolayca hamile kalırsınız,bebişinize kavuşursunuz
Maşallah resmen mucize..Merhaba hatırlayamadım kaçıncı gün olduğunu sadece yumurta büyütücü hap kullandım.baska bişey kullanmadim . Bu 3. Transferim di oncekilerde bir sürü ilaç kullanmıştım öncesinde sonrasında .vücut kabul etmedi sanırım ikiz düşük oldu.bunda olabildgince az ilaç kullandım .iğneyle büyümeyen yumurta normal 5 günlük bir hap ile büyüdü onu catlatio öyle transfer oldum .dedgin.gbibprezervetifet yırtılmış ti o transfer sonrası hamile kaldım.dogum yaptım bebeğim 5 aylık çok şükür. Normal mi yoksa transferle mi oldu onu kestremiyorum artık ikiside olabilirinşallah sizinde hayırlısıyla nasip olur hangi yön daha hayirliysa o şekilde olsun zor bir yol Allahım güç kuvvet sabır versin kolaylıkla nasip etsin inşallah
Hangi kurumda tüp bebek yapmıştınız sizYok harbiden komik bir durum ama o an ki korkumu anlatamamnasip oldu doğum.bile yaptım 5 aylık bebeğim çok şükür artık hangi şekilde nasip oldu bilemiycem iki ihtimaldee olabilir
Maşallah çok sevindimYok harbiden komik bir durum ama o an ki korkumu anlatamamnasip oldu doğum.bile yaptım 5 aylık bebeğim çok şükür artık hangi şekilde nasip oldu bilemiycem iki ihtimaldee olabilir
Allah razı olsun canim inşallah tez zamanda nasip olsunMaşallah çok sevindimAllah analı babalı sağlıkla büyütsün ömrü uzun bereketli huzurlu olsun darısı başıma olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?