• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prezervatifij delik olması

selambensidim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
İliskiden sonra prezervatifin tam uçtan delik olduğunu fark ettik gebe kalma ihtimalim var mı reglime 10 gun var ve henüz yeni 5 aylık bir bebeğim var önemli

Yumurtlama günleri dışında da hamile kalınıyor. O güne güvenmeyin. Ertesi gün hapı içmeyi düşündünüz mü?

Tabiki de hamile kalabilirsiniz, bu yumurtlama gününe bağlı bir şey değil yumurtlama günleri ekstra tehlike sadec

O halde yumurtlama gününüz geçmiş olabilir. Şeffaf akıntı fark ettiniz mi son günlerde?
+4 - 4 çalışıyor
Yani 18 aralıkta da gebe kalabilir 22 sinde yumurtlayan

26 Aralıkta da.

Bugun sevistiyse düşük ihtimal tabi
Bugun 27 si

Levonogestrel içerenleri kullanabildiğim yazıyor her yerde siz galiba olumsuz konuşmayı seven birisiniz
Ben gerçekleri konuşmayı seven biriyim bu bir
Ama Siz cahillik yapıp yapıp
vay ben napsam dıye sürekli kendini cocugunu eşini zor durumlara düşüren birisiniz bence.

Kullanacaksaniz sütünüzu sağıp atın çocuğunuzu kesinlikle emzirmeyin ya da emzirin, sonra buralarda dolaşın şimdi napcam cocugumda şu bu oldu diye 🤗o zaman da gerçekleri söyledigimiz için elestirilmek üzere burdayiz😘

Bu kadar onemli bi ilacla ilgili emziren biri olarak seyleri burda sorup burdakilerin demesiyle yapmak yada internete sormak nasil bi kafa? Gidin aile hekimine danisin sabah. Yil 2026. Aile hekiminde ureme sagligi alani da var.

İki,
Ben gerçekleri konuşmayı seven biriyim bu bir
Ama Siz cahillik yapıp yapıp
vay ben napsam dıye sürekli kendini cocugunu eşini zor durumlara düşüren birisiniz bence.

Kullanacaksaniz sütünüzu sağıp atın çocuğunuzu kesinlikle emzirmeyin ya da emzirin, sonra buralarda dolaşın şimdi napcam cocugumda şu bu oldu diye 🤗o zaman da gerçekleri söyledigimiz için elestirilmek üzere burdayiz😘
ah birde yazım kurallarına uysanız sizin ne büyük cahil olduğunuz konuşma tarzinizdan belli bence. Benim yaptığımın cahillik olduğunu da düşünmüyorum ayrıca hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz değildir ve benim hatam olmayan bir şey üzerine soru sordum bu bir ikincisi benim çocuğuma ve eşime nasıl davrandığım sizi alakadar etmez yorumunuz tamamen sizin aynanız demek ki siz o şekilde bir insansınız üçüncüye gelirsek burada ters tepki almayı kaldıramayacak kapasitede insansanızda yorum yapmayacaksınız o zaman :) ha birde öpücük atarak masum insan rolüne sizin gibi küçük insanlar kanar anca

Back
X