Prezervatifle hamile kalinirmi

Smyragunes

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
64
8
16
Merhabalar yardimci olursaniz sevinirim adetim 17 gun gecikti prezervatif ile korunuyoruz hamile olma ihtimalim varmi

olabiliyor ama düşük ihtimaller dahilinde. Stresten olmamıştır. Dışarda yürüyün biraz güneş alın gelir adetiniz

Yani yirtilma vs gibi birsey olmasada olabilirmi
Yanı yırtılma yoksa ve kullanımı doğru Bir şekilde olduysa yanı prezervatifi bosalmaya yakın takma veya iki tane üst üste takma gibi hatalar olmadıysa olmaz tabi bu şartlar sağlandığı takdirde olduysa da Rabbimin takdiri

Olabilir bunun yurt disinda kazanilmis davasi bile vardi hatirliyorum... Cift tazminattan voleyi vurmustu...

17 gün gecikme süresinde hiç test yapmak ya da doktora gitmek gibi bir girişimde bulundunuz mu ?
Adete 1 hafta kala bile testle öğrenen oluyor hani gebeliği.

Merhabalar yardimci olursaniz sevinirim adetim 17 gun gecikti prezervatif ile korunuyoruz hamile olma ihtimalim varmi
Merhaba bende aynı soruyu soracaktım. Prezervatf doğru kullanıldığında hamile kalmak mğmkğn mü . Bazı doktorlar mümkün değil diyoe bazıları olabilir diyor. Eğer öyle olsa bekar insanlarda hamile kalırdı. Doğru kullanıldığında hamile kalan var mı acaba

Bence dogru kullanimda olacagini bende sanmiyorum

Paketlere dikkat etmek gerekiyor
Çok ufak bir delik gözden kacabiliyor.
Ama ben düşük bir ihtimal olarak görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…