- 26 Ekim 2020
- 64
- 8
- 16
- Konu Sahibi Smyragunes
-
Aynen tabiki de vardır bütün korunma yöntemlerinde hamile kalma gibi bi ihtimal vardırMerhabalar yardimci olursaniz sevinirim adetim 17 gun gecikti prezervatif ile korunuyoruz hamile olma ihtimalim varmi
Yani yirtilma vs gibi birsey olmasada olabilirmiAynen tabiki de vardır bütün korunma yöntemlerinde hamile kalma gibi bi ihtimal vardır
Yanı yırtılma yoksa ve kullanımı doğru Bir şekilde olduysa yanı prezervatifi bosalmaya yakın takma veya iki tane üst üste takma gibi hatalar olmadıysa olmaz tabi bu şartlar sağlandığı takdirde olduysa da Rabbimin takdiriYani yirtilma vs gibi birsey olmasada olabilirmi
Anladim teşekkür ederimYanı yırtılma yoksa ve kullanımı doğru Bir şekilde olduysa yanı prezervatifi bosalmaya yakın takma veya iki tane üst üste takma gibi hatalar olmadıysa olmaz tabi bu şartlar sağlandığı takdirde olduysa da Rabbimin takdiri
olabiliyor ama düşük ihtimaller dahilinde. Stresten olmamıştır. Dışarda yürüyün biraz güneş alın gelir adetiniz
Yuruyus neredeyse hergun yapiyorum gunesde aliyorumolabiliyor ama düşük ihtimaller dahilinde. Stresten olmamıştır. Dışarda yürüyün biraz güneş alın gelir adetiniz
O zaman test yapın rahatlayın. Ama ben hamile olabileceğinizi düşünmüyorumYuruyus neredeyse hergun yapiyorum gunes de aliyorum
Yuruyus neredeyse hergun yapiyorum gunesde aliyorum
Daha once 15 gun olmadim o nedenle beklemek istedim17 gün gecikme süresinde hiç test yapmak ya da doktora gitmek gibi bir girişimde bulundunuz mu ?
Adete 1 hafta kala bile testle öğrenen oluyor hani gebeliği.
Merhaba bende aynı soruyu soracaktım. Prezervatf doğru kullanıldığında hamile kalmak mğmkğn mü . Bazı doktorlar mümkün değil diyoe bazıları olabilir diyor. Eğer öyle olsa bekar insanlarda hamile kalırdı. Doğru kullanıldığında hamile kalan var mı acabaMerhabalar yardimci olursaniz sevinirim adetim 17 gun gecikti prezervatif ile korunuyoruz hamile olma ihtimalim varmi
Bence dogru kullanimda olacagini bende sanmiyorumMerhaba bende aynı soruyu soracaktım. Prezervatf doğru kullanıldığında hamile kalmak mğmkğn mü . Bazı doktorlar mümkün değil diyoe bazıları olabilir diyor. Eğer öyle olsa bekar insanlarda hamile kalırdı. Doğru kullanıldığında hamile kalan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?