Prf.Dr.Gürsel TURGUT

• Konu Sahibi Konu Sahibi DUYGG
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

DUYGG

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
1
0
6
40
Merhaba arkadaşlar.. 11.12.2017 de de Gürsel hocaya burun ameliyatımı oldum. Gürsel hocayla ilgili yorum var mı forumda bilmiyorum ama ben memnuniyetimi ve araştırma içinde olanlara yardımcı olma adına açtım başlığı..
Ameliyatımı uzun süredir düşünüyordum ama bir türlü reele dökememiştim, korkuyodum..
Gürsel hocayla muayene sırasında (hocanın profesyonelliği sanırım) bu korku yok oldu..çok güven verdi bana.. ameliyat günü geldi çattı ameliyata girerken korkum doruktaydı..ama sonrası yok..odamdaydım :) herşeyi çok sıkıntısız atlattım çok şükür ne ağrım ne sancım oldu ilk gün hiç morluk olmamıstı ama sonra azda olsa morluğum oldu pzt olmustum ameliyatı hocaya morluğum falan nolcak diince hoca cts gününe hiç biseyin kalmayacak demişti nitekim oyle oldu..ama bu arada ben hocaya ha bire msj attım :) hepsine sabırla ve kibarlıkla beni rahatlatacak sekilde cevap verdi ve iletişimi kendiyle yaptım asistan vs ile görüşün cevabıyla dönmedi. Şuan sonuçtan da gayet mutluyum.Rinoplasti isteyenlere tavsiyem güvenle gidebileceğiniz bir doktor. Ben istediğim doğal burnuma kavuştum darısı tüm isteyenlere olsun..:KK73::KK73::KK73:

Back