Prilam dr kullananlar

Smjj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2020
3.807
3.187
63
Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim mide bulantısı koku hassasiyeti tiksinme var . Doktorum prilam dr yazdı gece iki tane sizce nasıl bebeğe bir zararı olurmu

Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim mide bulantısı koku hassasiyeti tiksinme var . Doktorum prilam dr yazdı gece iki tane sizce nasıl bebeğe bir zararı olurmu
Mide bulantısını için doktor vermişse kullanın zararı olsa zaten vermez iyi bi ilaç faydasını gören çok fazla

Bebege zararı olsa doktor yazmaz hepimiz kullanıyoruz bu sitede İlk gün çok uyku yapar bana artık pek fayda etmiyor mutlaka günde bir bulantı nöbetim tutuyor Umarım sana çok iyi gelir

Bnde kullanıyorum sabah aç karnına 2 adet içiyorum gunum huzurla geçiyor. Bana da doktor yazdı

Back
X