Prilam Dr mide bulantısı için kullananlar varmı

Serinyer44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
425
126
53
27
Merhabalar şuan hamileyim aşırı mide bulantım oluyor doktorum prilam Dr adlı ilaci verdi korkuyorum bebeğime zarar. Verirmi icinzide kullanan varmı

Ben kullandım taa 28. Hafta bıraktım. Çok şükür her şey yolunda gitti hep. Güvenilir bir ilaç. Korkmayın. Bulantı daha çok yıpratır sizi ve bebeği.

Merhabalar şuan hamileyim aşırı mide bulantım oluyor doktorum prilam Dr adlı ilaci verdi korkuyorum bebeğime zarar. Verirmi icinzide kullanan varmı
Hamileler için yapılmış bulantı ilacı prilam Dr. Hayat kurtarıcı. Doktorlar zaten zarar verecek ilaç vermez. Kullanın ilacınızı.

Ben kullandım taa 28. Hafta bıraktım. Çok şükür her şey yolunda gitti hep. Güvenilir bir ilaç. Korkmayın. Bulantı daha çok yıpratır sizi ve bebeği.
Evet gerçekten çok yıpratıyor mide bulantısı ozamn kulalnim siz gün içinde kulaniyomuydunuz

Evet gerçekten çok yıpratıyor mide bulantısı ozamn kulalnim siz gün içinde kulaniyomuydunuz
Ben yatmadan 2 tane alıyodum. Daha da dozu arttırmadım. Kusmayı durdurmuştu. Öğürmeler devam ediyodu ama buna da şükür dedim. Ilk 3 ay komple yattım zaten.

Benimde kesmiyor napicam bilmiyroum çok kötü oluyorum ne iyi gelir acaba başka
Dozu arttırabilirsiniz ama tamamrn bitmiyor ben de uğraşmadım. Yeşil elma iyi geliyodu biraz kraker filan asla kesmedi bende mesela.

Back
X