Prilam Dr

Tugcecakmak58

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
67
23
18
30
Kizlar yarin kontrolum var ve doktordan Prilam dr ilaci istemeyi dusunuyorum. 12+5 gunluk hamileyim ve 6. Haftadan beri mide bulantisi cekiyorum. Siz kullandiniz mi nasil geldi size merak ediyorum.

Ben kullaniyorum. Gece yatmadan 1 tane içiyorum. Bana iyi geldi cok şükür. Yine bulantılarım oluyor ama siddetli değil.

Bende aylardır prilam sayesinde sokağa çıkabiliyorum. Gece yatmadan bir tane içiyorum gün içerisinde tutuyor. Nadire’n ikinciyi gün içinde içiyorum. Onu içmezsem mutlaka ertesi gün kusuyorum

Benim artik hayatla baglantim kopmus sekilde :) biraz iyi gelirse cok seviniceeemm
Suan zaman gecmicek gibi geliyo bana boyle durumlar yasadıgımda.. Ama geciyor. Onceki gebeligimde 9 ay siddetli bulanti yasadim hicbisey fayda etmedi herseyi denedim. Ama noldu bebisim 16 aylik :KK68: geciyor..

Ben de artik kusmak istemiyorum :( kac haftadir kulaniyosun
Şu an 26 haftalığım sanırım 10. Hafta da keşfettim. Net hatırlamıyorum ama uzun zaman oldu . Muhtemelen Doğuma kadar gidecek🤦🏻‍♀️ Ama ben ikiz hamileyim o da bulantıyı arttırıyormuş. İnşallah sizin uzun sürmez

Suan zaman gecmicek gibi geliyo bana boyle durumlar yasadıgımda.. Ama geciyor. Onceki gebeligimde 9 ay siddetli bulanti yasadim hicbisey fayda etmedi herseyi denedim. Ama noldu bebisim 16 aylik :KK68: geciyor..
Ben 2. Cocuga asla gozuyle bakiyorum suan. Bu kadar mide bulantisini bidaha yasayabilirmiyim bilmiyorum :) sende ki cok iyi cesaret gibi geldi bana :)

Şu an 26 haftalığım sanırım 10. Hafta da keşfettim. Net hatırlamıyorum ama uzun zaman oldu . Muhtemelen Doğuma kadar gidecek🤦🏻‍♀️ Ama ben ikiz hamileyim o da bulantıyı arttırıyormuş. İnşallah sizin uzun sürmez
Surekli kullanmanin bi zarari yok o zaman. Ben zofer kullandim 4mg onuda ikiye bolup iciyodum ama 2. Haftadan sonra hic etki gostermemeye calisti. Insallah bu oyle olmaz

Surekli kullanmanin bi zarari yok o zaman. Ben zofer kullandim 4mg onuda ikiye bolup iciyodum ama 2. Haftadan sonra hic etki gostermemeye calisti. Insallah bu oyle olmaz
Zofer bana iyi gelmemisti ki agır bir ilac..
Ben 2. Cocuga asla gozuyle bakiyorum suan. Bu kadar mide bulantisini bidaha yasayabilirmiyim bilmiyorum :) sende ki cok iyi cesaret gibi geldi bana :)
Unutuyosun 😄 bu dedigimi unutma

Zofer prilam a göre daha sakıncalı onun prospektüsünde hamileler kullanamaz yazıyor fakat prilam hamileler için üretilmiş bir ilaç. Zaten eczanelerde bulmak çok zor biz hep sipariş verip sonradan gidip alıyoruz. Yani sabah verip akşam almak gibi.

Zofer prilam a göre daha sakıncalı onun prospektüsünde hamileler kullanamaz yazıyor fakat prilam hamileler için üretilmiş bir ilaç. Zaten eczanelerde bulmak çok zor biz hep sipariş verip sonradan gidip alıyoruz. Yani sabah verip akşam almak gibi.
Prilam kadar guzel binilac gormedim :) bugun ilk defa harika bi kahvalti yaptim :)

Prilam harika bı ılac 🤭🤭 6haftalıktan beri cekıyordum 8hafta gittim aldım geceleri 2tane hatta arada 1 tane şükürler olsun tutuyor beni eger ıcmezsem kesin ben mahvolmuştum.

Back
X