- 24 Kasım 2019
- 67
- 23
- 18
- 30
- Konu Sahibi Tugcecakmak58
-
Benim artik hayatla baglantim kopmus sekilde :) biraz iyi gelirse cok seviniceeemmBen kullaniyorum. Gece yatmadan 1 tane içiyorum. Bana iyi geldi cok şükür. Yine bulantılarım oluyor ama siddetli değil.
Ben de artik kusmak istemiyorumBende aylardır prilam sayesinde sokağa çıkabiliyorum. Gece yatmadan bir tane içiyorum gün içerisinde tutuyor. Nadire’n ikinciyi gün içinde içiyorum. Onu içmezsem mutlaka ertesi gün kusuyorum
Suan zaman gecmicek gibi geliyo bana boyle durumlar yasadıgımda.. Ama geciyor. Onceki gebeligimde 9 ay siddetli bulanti yasadim hicbisey fayda etmedi herseyi denedim. Ama noldu bebisim 16 aylikBenim artik hayatla baglantim kopmus sekilde :) biraz iyi gelirse cok seviniceeemm
Şu an 26 haftalığım sanırım 10. Hafta da keşfettim. Net hatırlamıyorum ama uzun zaman oldu . Muhtemelen Doğuma kadar gidecekBen de artik kusmak istemiyorumkac haftadir kulaniyosun
Ben 2. Cocuga asla gozuyle bakiyorum suan. Bu kadar mide bulantisini bidaha yasayabilirmiyim bilmiyorum :) sende ki cok iyi cesaret gibi geldi bana :)Suan zaman gecmicek gibi geliyo bana boyle durumlar yasadıgımda.. Ama geciyor. Onceki gebeligimde 9 ay siddetli bulanti yasadim hicbisey fayda etmedi herseyi denedim. Ama noldu bebisim 16 aylikgeciyor..
Surekli kullanmanin bi zarari yok o zaman. Ben zofer kullandim 4mg onuda ikiye bolup iciyodum ama 2. Haftadan sonra hic etki gostermemeye calisti. Insallah bu oyle olmazŞu an 26 haftalığım sanırım 10. Hafta da keşfettim. Net hatırlamıyorum ama uzun zaman oldu . Muhtemelen Doğuma kadar gidecekAma ben ikiz hamileyim o da bulantıyı arttırıyormuş. İnşallah sizin uzun sürmez
Zofer bana iyi gelmemisti ki agır bir ilac..Surekli kullanmanin bi zarari yok o zaman. Ben zofer kullandim 4mg onuda ikiye bolup iciyodum ama 2. Haftadan sonra hic etki gostermemeye calisti. Insallah bu oyle olmaz
UnutuyosunBen 2. Cocuga asla gozuyle bakiyorum suan. Bu kadar mide bulantisini bidaha yasayabilirmiyim bilmiyorum :) sende ki cok iyi cesaret gibi geldi bana :)
Sanki yarin o ilaci alinca bulantim gecicek gibi bi hisse kapildim suan nedense :)Zofer bana iyi gelmemisti ki agır bir ilac..
Unutuyosunbu dedigimi unutma
Zofer prilam a göre daha sakıncalı onun prospektüsünde hamileler kullanamaz yazıyor fakat prilam hamileler için üretilmiş bir ilaç. Zaten eczanelerde bulmak çok zor biz hep sipariş verip sonradan gidip alıyoruz. Yani sabah verip akşam almak gibi.Surekli kullanmanin bi zarari yok o zaman. Ben zofer kullandim 4mg onuda ikiye bolup iciyodum ama 2. Haftadan sonra hic etki gostermemeye calisti. Insallah bu oyle olmaz
Prilam kadar guzel binilac gormedim :) bugun ilk defa harika bi kahvalti yaptim :)Zofer prilam a göre daha sakıncalı onun prospektüsünde hamileler kullanamaz yazıyor fakat prilam hamileler için üretilmiş bir ilaç. Zaten eczanelerde bulmak çok zor biz hep sipariş verip sonradan gidip alıyoruz. Yani sabah verip akşam almak gibi.
Sevindim senin adınaPrilam kadar guzel binilac gormedim :) bugun ilk defa harika bi kahvalti yaptim :)
Amiinn hepimiz insallah :)Sevindim senin adına☺ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip taşın bebeğini de
Ben 6. Haftadan 12. Haftaya kadar cektim ama yeni buldum bu ilaci. Gercekten iyi geldi :)Prilam harika bı ılac6haftalıktan beri cekıyordum 8hafta gittim aldım geceleri 2tane hatta arada 1 tane şükürler olsun tutuyor beni eger ıcmezsem kesin ben mahvolmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?