Prilam dr

Ladykiller3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2021
184
147
53
28
Merhaba bulanti icin doktor prilam verdi ama gunde 1 tane yazmis eczaci kutuya bazen kesmiyor gun icinde midem bulaniyor. Midem bulaninca bir tane daha icsem bisey olur mu?

Ben yatmadan iki tane alıyordum diğer gün öğleden sonraya kadar idare ediyordu

Bulantı zamanınıza göre için. Benim sabah bulantı olmazdı 2 3 gibi başlardı yatana kadar. Öğlen iç dedi doktorum bide akşam içiyordum. İdare ediyordu beni. Ama o şiddeti hiç Bir ilacın bastıracağını düşünmüyorum. Amaç hafiflesin.

Merhaba bulanti icin doktor prilam verdi ama gunde 1 tane yazmis eczaci kutuya bazen kesmiyor gun icinde midem bulaniyor. Midem bulaninca bir tane daha icsem bisey olur mu?
Ben ilk basladığımda 2 tane aksam uyumadan içerdim pek kesmezdi ama hafifletirdi az da olsa ilerledikçe baya kötü oldum doktor 4 atabilirsin dedi bazı günler 4'er atıyordum şuan 22 haftalığım geçti çok şülür ama içmediğim günler diğer gün etki ediyor aksam uyumadan 2 tane atıyorum gün boyu idare ediyor çok şükür

Ben ilk basladığımda 2 tane aksam uyumadan içerdim pek kesmezdi ama hafifletirdi az da olsa ilerledikçe baya kötü oldum doktor 4 atabilirsin dedi bazı günler 4'er atıyordum şuan 22 haftalığım geçti çok şülür ama içmediğim günler diğer gün etki ediyor aksam uyumadan 2 tane atıyorum gün boyu idare ediyor çok şükür
Cok tesekkur ederim

Bir tane yetmeyebilir. Genelde gece yatarken iki tane öneriliyor. Ben de çok fenaydim, çok şükür kesmişti. 16. Haftama kadar da kullandım

Herkesin bulantı şiddeti farklı oluyor o yüzden ilk etapta o şekilde vermiştir ama benim asla kesmiyor doktorum sabah 1 akşam 1 şeklinde doz ayarladı. Doktoruma sormadım ama bazen çok daha fazlası oluyor kusmamın miktarı, öğleden sonrada bir tane alıyorum.

Gece yatmadan 2 tane içiyorum ertesi gün akşama doğru etkisi geçiyor. Size 1 tane az gelmiş olabilir

Back
X