Prilam Dr

Bayancann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2023
63
36
3
31
Merhabalar kızlar 8 haftalık hamileyim. Mide bulantısından hiç enerjim yokkk elimden geldiğince az ve sık yemeye çalışıyorum ama yine mide bulantısı oluyor. Doktorum gece iki tane prilam icmemi istedi ama ben yine aynıyım ve daha halsizim hem prilam hem progestan benim gibi olan ve fikir önerisi olan var mı ? Acaba diyorum folik asit mi yapıyor aklıma başka hiç birşey gelmiyor ya da başka ne yapmalıyım tuzlu kraker leblebi yiyorum ama olmuuor

Merhabalar kızlar 8 haftalık hamileyim. Mide bulantısından hiç enerjim yokkk elimden geldiğince az ve sık yemeye çalışıyorum ama yine mide bulantısı oluyor. Doktorum gece iki tane prilam icmemi istedi ama ben yine aynıyım ve daha halsizim hem prilam hem progestan benim gibi olan ve fikir önerisi olan var mı ? Acaba diyorum folik asit mi yapıyor aklıma başka hiç birşey gelmiyor ya da başka ne yapmalıyım tuzlu kraker leblebi yiyorum ama olmuuor
Folik asit niye yapsin hamilelikten oluyor prilam bazen kesmiyor gece2 sabah2 icebilirsin diyodu benim doktorum. Yinede rahatlatmiyodu bunlar cok normal yani gecicek

Suanki durumun hamilelikten dolayi canim herangi bir ilacin etkisi degil progestani agizdan aliyorsan o bas donmesi yapabiliyor fitil olarak kullaniyorsan yan etkisi yok malesef mide bulantisi cogu gebede oluyor zofer var daha etkili bir hap eger prilam isine yaramiyorsa doktoruna sorup zofer yazdirabilirsin bu arada prilam uyku hali yapabiliyor ama halsizlik bulanti bunlar hamileligin getirdigi seyler bidaki ay multivitinlere baslaticak doktorun mutlaka ic ihmal etme enerjin yerine gelir

Back
X