Prima premium care

sefaljin

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
165
64
298
Merhaba anneler,
4 aylık kızıma doğduğundan beri premium care kullanıyorum. Özel ihtimam gösterdiğim halde 4 numaraya geçtiğimizde poposu pişik oldu. Kullanıp aynı sorunla karşılaşan var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba anneler,
4 aylık kızıma doğduğundan beri premium care kullanıyorum. Özel ihtimam gösterdiğim halde 4 numaraya geçtiğimizde poposu pişik oldu. Kullanıp aynı sorunla karşılaşan var mı?

kızınız ishal vs. gibi rahatsızlık geçir mi?

ishal olduysa illa ki pişik oluyor.
ben aktif bebek kullandım doğduğundan beri 2 yaşında şuan hiç sorun yaşamadık
pişik olduğu zamanlar da oldu ama ishal olduğu dönemlere denk geldi

Primayla ilgili oldugunu sanmam.bir bucuk yildir sadece premium kullaniyorum.ara ara bizim de pisik sorunumuz oldu ama hep baska nedenlerden.misal,oglum istahli bir bebektir.bazen cok yer cok kaka yapar.hemen temizlesem de kaka pisirebiliyor.ya da yedigi ictigi farkli birsey.
Desitin krem bir numara.kullan derim.mor olan pisik sonrasi icin.aninda etki.

ben numara bulmakta zorlandıgm ıcın her markayı kullanıyorum..hugges,prıma ve molfix..

prımayı ılk kullandığımda kızım 2 aylıktı acayıp pısık olmuştu,

ama prımanın yanında verdıklerı ıslak mendilden dolayı olduğunu düşünüyorum

cunku kızın poposuna bez temas etmıyordu,ıslak mendılını surmeyınce rahatladı poposu..

zaten mendılın yapısıda cok serttı,elıme aldığım an anlamıştım pısık yapacağını..

senınkıde mendillerden olabılır belkı..

bıde diş çıkarma donemınde sureklı ıshal olur kızım..

yıne pısık olur o donem,sureklı alt silmekten dolayı..

Son düzenleme:
Bende bi ara huggies aldım numara bulamadğım için ama kalın geldi primaya göre

pişik falan da yapmadı
sanırım bizim çiş e alıştırma zamanımız geldi bu arada :emir_bebek:

Ben doğumundan itibaren ilk 3 ay premıum care kullandım daha sonra aktif bebek kullanmaya başladım şimdi 8 aylık oldu hiç pişik olmadı.Islak mendil olarak unı baby yenidoğan kullandım çok memnunum,şimdi ise baby me yenidoğanı kullanıyorum.Islak mendille alakalı olabilirmi acaba?
Ayrıca ıslak mendille sildikten sonra mutlaka kurutup pişik önleyici krem kullanın(sebamed ve desitin tavsiye ederim)

Teşekkür ederim yorumlarınız için.. Islak mendil olarak doğduğundan beri uni baby yenidoğan ı kullanıyorum. Bu ara ishal olmuştu belki de ondandır o zaman.. Chicco nun pişik kremi hakkında ne düşünüyorsunuz? Hediye gelmişti ondan sürdüm ama pek bir faydası olmadı gibi geldi bana. Bir de cliniq in pişik kremini önerdiler, kullanan var mı?

Islak mendilden de olabilir.ben boyle donemlerde islak mendil paketini acip lavaboda oldugu gibi hepsini yikiyorum.kopuruyor gidiyor sivisi.sıkıp sonra kutusuna koyuyorum.pamukla olmuyor.tiftik tiftik kaliyor popoda.
Bir de mutlaka suyla yika.kurula havluyla narince.sonra da sac kurutma
makinesi tut birkac saniye.en son desitin krem tamamdir.bebegim iki aylikken hastaligindan kullandigi ilaclar poposunu mahvetmisti.resmen derisi yuzulmus kaniyordu.hem doktorun verdigi kremler hem de yukarida yazdigim yontem iyi etti.
Pisik kremi desitin tek gecerim.

Islak mendilden de olabilir.ben boyle donemlerde islak mendil paketini acip lavaboda oldugu gibi hepsini yikiyorum.kopuruyor gidiyor sivisi.sıkıp sonra kutusuna koyuyorum.pamukla olmuyor.tiftik tiftik kaliyor popoda.
Bir de mutlaka suyla yika.kurula havluyla narince.sonra da sac kurutma
makinesi tut birkac saniye.en son desitin krem tamamdir.bebegim iki aylikken hastaligindan kullandigi ilaclar poposunu mahvetmisti.resmen derisi yuzulmus kaniyordu.hem doktorun verdigi kremler hem de yukarida yazdigim yontem iyi etti.
Pisik kremi desitin tek gecerim.

Islak mendilimizi hiç değiştirmedim, ondan olduğunu sanmıyorum.. Hergün de banyo yaptırıp kurutmaya dikkat ediyorum sma oldu bir kere. Önerdiğiniz kremi deneyeceğim, çok teşekkürler

Merhaba anneler,

Aktif bebek guzel.premium care benim bebegimdE pisik yapmadi ama tasiyordu cisi.aktif bebekten memnunum ama.

Back
X