- 1 Temmuz 2013
- 165
- 64
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba anneler,
4 aylık kızıma doğduğundan beri premium care kullanıyorum. Özel ihtimam gösterdiğim halde 4 numaraya geçtiğimizde poposu pişik oldu. Kullanıp aynı sorunla karşılaşan var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Islak mendilden de olabilir.ben boyle donemlerde islak mendil paketini acip lavaboda oldugu gibi hepsini yikiyorum.kopuruyor gidiyor sivisi.sıkıp sonra kutusuna koyuyorum.pamukla olmuyor.tiftik tiftik kaliyor popoda.
Bir de mutlaka suyla yika.kurula havluyla narince.sonra da sac kurutma
makinesi tut birkac saniye.en son desitin krem tamamdir.bebegim iki aylikken hastaligindan kullandigi ilaclar poposunu mahvetmisti.resmen derisi yuzulmus kaniyordu.hem doktorun verdigi kremler hem de yukarida yazdigim yontem iyi etti.
Pisik kremi desitin tek gecerim.
Merhaba anneler,
4 aylık kızıma doğduğundan beri premium care kullanıyorum. Özel ihtimam gösterdiğim halde 4 numaraya geçtiğimizde poposu pişik oldu. Kullanıp aynı sorunla karşılaşan var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aktif bebek guzel.premium care benim bebegimdE pisik yapmadi ama tasiyordu cisi.aktif bebekten memnunum ama.