Primayı bıraktık pisigimiz düzeldi

Bexy

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
3.623
27.687
508
Kızım 9.5 aylık doğdugundan beri prima kullanıyordum. Ve son 6 aydır pişik sıkıntısı cekiyorduk. Kullanmadigimiz krem gitmedigimiz doktor kalmadı.
Meğer sıkıntı bezde imiş.
(Idrar yolu enf. Tedavisi olduk
Ama yinede iyilesemiyorduk)
Primayı degiştirdigimiz günden beri düzeldı.
Hatta diger markayı gece taktım sabaha kadar fark etmişti.
Sebebi sanıyorum primanın parfumu. parfumlu bezler mantar olusumunu arttırıyormuş.
Bu arada sidikle birleşince çokta iğrenç kokuyor o parfum.

Sidik :D ayyy cansin ya
Simdi ne kullaniyorsn canm prima en iyisi ama neden oyle olmus bilemedim kremli biliodum ben primayi :KK53:

Benim de kızım suan 7 aylık hep prima kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum hangi bezi kullanacağımıza karar veremedim

Ben de prima ve premium care kullandım uzun süre. Sızdırma probleminden dolayı birkaç aydır farklı bez arayışına girmiştim.

Komili, jenny willy(bim bezi), sleepy ve Huggies denedim.

Bunların içinde en iyisi huggies gibi görünüyor. Sızdırma sorunu da pek olmadı.

Kızlar kusura bakmayın simdi gördüm yorumlarınızı.

Primadan sonra huggies kullandık ve cok güzel bir bez kızım ishal oldugu halde hiç sızdırmadı üst yüzeyi kup kuruydu. Ve degistirdigim gün pisigi düzeldi.
Ama en son marketlerde bulamadım. Her zaman aldıgımız markette bedeni yoktubo yuzden bende komili aldım.
Komilide iyi şimdilik bir sorunumuz olmadı. Hem yumusak hem ince hem kuru hem zeytinyagli hemde yan bantları cok hosuma gitti.
Huggies de yan bantlar biraz daha sert ve kalındı. Hatta bi gün kızımın bacagını kesmişti o derece kalındı. Sanırım hem daha ucuz hem daha ince oldugu için komili ile devam edecegim. Tabi ileriki zamanda bir pisikle karsilasmazsak. Bugun 4. Gundu bir pisik olmadigina gore sanırim artık alıstı teni :)

Doğumdan sonra yaklaşık 5 Ay kadar prima kullandım. Pişik değilde sızdırma çok oluyordu. Huggies aldım onunda kalıpları dar sanki. Kocaman bir poposu varmış gibi duruyordu hemde gece arada sızdırıyordu. Şimdi sleepy aldım iki aydır kullanıyorum ve sızıntı yok. Gece kuru uyuyor şimdilik problem yok yani inş. Böyle gider

Doğumdan sonra yaklaşık 5 Ay kadar prima kullandım. Pişik değilde sızdırma çok oluyordu. Huggies aldım onunda kalıpları dar sanki. Kocaman bir poposu varmış gibi duruyordu hemde gece arada sızdırıyordu. Şimdi sleepy aldım iki aydır kullanıyorum ve sızıntı yok. Gece kuru uyuyor şimdilik problem yok yani inş. Böyle gider
Evet sleepyde cok kuru bir bez ben onuda denedim ama benim kızıma pişik yaptı.
Ben o beze 1 caydanlık su döktüm. Yarım saat sonra üstüne pecete sürttum ve bir damla bile ıslanmadı.

Kesinlikle prima pisik yapiyor. Kizim ilk iki falan kullandi cok kötü oldu. Degistirdim tesadüfen anladim.

Evet sleepyde cok kuru bir bez ben onuda denedim ama benim kızıma pişik yaptı.
Ben o beze 1 caydanlık su döktüm. Yarım saat sonra üstüne pecete sürttum ve bir damla bile ıslanmadı.
Evet canım. Oğlum sabah karnı buz gibi kalkıyordu bazen farkedip değiştiriyordum bu seferde uykusundan oluyordu kurtuldum şükür. Pişik bizde olmadı hepsi farklı model bu bebişlerin

Kesinlikle prima pisik yapiyor. Kizim ilk iki falan kullandi cok kötü oldu. Degistirdim tesadüfen anladim.
Molfix pisik yapiyor diye primaya gecmistim ben sonra antibiyotik pisigi oldu sandım neger bezden kaynaklaniyormus. Degistirir degistirmez geçti. Bende rahat ettim cocukta.
:)
Evet canım. Oğlum sabah karnı buz gibi kalkıyordu bazen farkedip değiştiriyordum bu seferde uykusundan oluyordu kurtuldum şükür. Pişik bizde olmadı hepsi farklı model bu bebişlerin
Aynen ya prima yanlardab sızdırıyor bende gece bazen göbegini belini yanlarini ıslak buluyordum cok sinirleniyordum. Cok sukur kalmadi oyle birsey. Kızım ishalken primadan hep kaka cıkıyordu artık bıkmıştım simdi yine ishal oldu ama 1 damla kaka cıktıgını görmedin henüz.

Kızlar kusura bakmayın simdi gördüm yorumlarınızı.

Primadan sonra huggies kullandık ve cok güzel bir bez kızım ishal oldugu halde hiç sızdırmadı üst yüzeyi kup kuruydu. Ve degistirdigim gün pisigi düzeldi.
Ama en son marketlerde bulamadım. Her zaman aldıgımız markette bedeni yoktubo yuzden bende komili aldım.
Komilide iyi şimdilik bir sorunumuz olmadı. Hem yumusak hem ince hem kuru hem zeytinyagli hemde yan bantları cok hosuma gitti.
Huggies de yan bantlar biraz daha sert ve kalındı. Hatta bi gün kızımın bacagını kesmişti o derece kalındı. Sanırım hem daha ucuz hem daha ince oldugu için komili ile devam edecegim. Tabi ileriki zamanda bir pisikle karsilasmazsak. Bugun 4. Gundu bir pisik olmadigina gore sanırim artık alıstı teni :)
Bende komili denemek istiyorum

komilide zeytın yaglı denıyor ama parfumde kokuyor sankı hafiften parfum kokusu gelıyor paketten geçen gün inceledım ama kullananlar daha iyi biliyordur öyle değilmi ?

komilide zeytın yaglı denıyor ama parfumde kokuyor sankı hafiften parfum kokusu gelıyor paketten geçen gün inceledım ama kullananlar daha iyi biliyordur öyle değilmi ?
Canım parfum degilde hafif naftalin kokusu gibi geliyordu bana paketi ilk actigimda ama suan o kokuda kalmadı.

Bende komili denemek istiyorum
Deneyebilirsin canım. Benim bu gune kadar kullandigim ve gordugume gore. En esnek yan bantlara sahip bez. Hem ince hemde hic sızdırmadı. Ve pişigimize iyi geldi :)
Cok dolu bile olsa torbalanma yapmıyor oda hosuma gitti.

İLk cıktıgında cok ucuzdu tercıh edıldıkce fıyatı artmış ama diğer bezlere göre cok uygun tabi... ilk yaptıgında hareket ederken sızdırmıyorsa cok iyiymiş kullananlar memnun doğumdan beri kullananlar var ben komili ıslak mendıl hayranıyım :super:

İLk cıktıgında cok ucuzdu tercıh edıldıkce fıyatı artmış ama diğer bezlere göre cok uygun tabi... ilk yaptıgında hareket ederken sızdırmıyorsa cok iyiymiş kullananlar memnun doğumdan beri kullananlar var ben komili ıslak mendıl hayranıyım :super:
Kızım ishalken bile sızıntı olmadı :)

Back
X