- 24 Nisan 2020
- 10
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi Botegavenetta
Kızlar 3 4 gün primolout adet geciktirici kullandım günde 2 kez sonra ki ilk ay adetim 20 gün gecikti hala da olmadı başına böyle bişey gelen var mı???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bıraktıktan sonra 3. Günü adet oldum. Hamile olabilir misinizKızlar 3 4 gün primolout adet geciktirici kullandım günde 2 kez sonra ki ilk ay adetim 20 gün gecikti hala da olmadı başına böyle bişey gelen var mı???
Test yaptım negatif çıktıben bıraktıktan sonra 3. Günü adet oldum. Hamile olabilir misiniz
Baya geçmiş üzerinden,ya geç döllenme ya da başka birşey. Doktora görünmenizde fayda var. En fazla 10 gün geciken okudumTest yaptım negatif çıktı
İlişkiye gireli 3 ay oluyor belli olmaz mıydı gebelikBaya geçmiş üzerinden,ya geç döllenme ya da başka birşey. Doktora görünmenizde fayda var. En fazla 10 gün geciken okudum
Belli olurdu. Siz bi doktora gidin,ultrasondan bakar bişey yoksa da adet söktürücü verir sizeİlişkiye gireli 3 ay oluyor belli olmaz mıydı gebelik
Kızlar 3 4 gün primolout adet geciktirici kullandım günde 2 kez sonra ki ilk ay adetim 20 gün gecikti hala da olmadı başına böyle bişey gelen var mı???
Adet olamadığınız süre boyunca ne gibi olumsuzluklar yaşadınız acaba ?Ben de Kasımda kullanmıştım tüm düzenimi mahvetti. İki ay regl olamadım . Adet söktürücü hap verdi doktor o bile işe yaramadı . En sonunda adet söktürücü iğne vurdular öyle oldu. Bir daha bu ilacı kullanmayı asla düşünmüyorum![]()