Primolut ilaç kullandıktan sonra

Snacyln1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
1
1
1
32
Merhabalar gecen ay primolut geçiktirici içtim adetime yakın başladığım için işe yaramadı sadece 4gün gec adet oldum.5temmuzda olcakken 9temmuzda oldum ama bugün 13Ağustos hala olmadım adet korkmalımıyım hamile olabilirmiyim yoksa böyle düzensizlik yaparmı.günü şaşmaZ normalde

Merhabalar gecen ay primolut geçiktirici içtim adetime yakın başladığım için işe yaramadı sadece 4gün gec adet oldum.5temmuzda olcakken 9temmuzda oldum ama bugün 13Ağustos hala olmadım adet korkmalımıyım hamile olabilirmiyim yoksa böyle düzensizlik yaparmı.günü şaşmaZ normalde
Geciktirici kullanınca eski düzeninizi unutun. Hamilelik olurmu bilemem ama ilaçtan düzensizlik yaptıgını biliyorum

Bende aynıyım gecen ay kullandım bıraktım 3 gün sonra adet oldum bu ay da korunmadık eşimle bebek olursa olsun diye adetim gecti adet belirtim var ama olmuyorum anlamadım

Back