lina_nr Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2023 298 37 28 25 19 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lina_nr #1 Kızlar primolut kullandınız mı bu ılacı kullanırken alkol alınıyor mu yan etkısı varmı ılacı bırakınca ne zaman adet gordunuz yan etkısı yasadınızmıı
Kızlar primolut kullandınız mı bu ılacı kullanırken alkol alınıyor mu yan etkısı varmı ılacı bırakınca ne zaman adet gordunuz yan etkısı yasadınızmıı
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2022 25.018 En iyi cevaplar 3 80.701 528 19 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lina_nr #2 Bıraktıktan 2-3 gün sonra regl oldum. Bazılarında regl zamanı ağır bi ağrı oluyormuş bende olmadı yan etkisini görmedim. Alkol alınıyor mu bilmiyorum ben almıştım ama prospektüsünde bi uyarı yok sanırım hatırlamıyorum bakmak lazım
Bıraktıktan 2-3 gün sonra regl oldum. Bazılarında regl zamanı ağır bi ağrı oluyormuş bende olmadı yan etkisini görmedim. Alkol alınıyor mu bilmiyorum ben almıştım ama prospektüsünde bi uyarı yok sanırım hatırlamıyorum bakmak lazım