Primolut-N 5mg tablet kullananlar

Kader999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
24
6
1
34
Primolut-N 5mg tablet gercekten adeti kullandigimiz surece erteliyor mu kullanan arkadaslar yorum yapabilir mi

Evet ama sakın kullanmayı unutmayın ve 1 haftadan fazla kullanmayın
Beklenen adet tarihinden 3-4 gün önce başlamalısınız ki etkisini göstersin

Ben şuan kullanıyorum, evet geciktiriyor.
Ben neredeyse adet olacakken başladım,
Olmadım adet etkisini gösterdi.

Bende kullandım bi haftayi geçince mide bulantisi yapmaya başladı bende.Biraktiktan 2 sonra adet oldum adetten 2 gun once baslamistim sanırım.Bir de kuzenim de hormon degisikligi yaptı adetleri duzensizlesti

Evet ama sakın kullanmayı unutmayın ve 1 haftadan fazla kullanmayın
Beklenen adet tarihinden 3-4 gün önce başlamalısınız ki etkisini göstersin
Benim duzensiz ne zaman icecegimide bilmiyorum. Sizce ne yapayim? Suan adet belirtilerim var ama kan gelmiyo 1 haftadan fazla kullanirsam ne gibi bi zarari olur acaba

Benim duzensiz ne zaman icecegimide bilmiyorum. Sizce ne yapayim? Suan adet belirtilerim var ama kan gelmiyo 1 haftadan fazla kullanirsam ne gibi bi zarari olur acaba

Valla hormonlarını bozar . Çok mecbur kalmadıkça kullanılmaması gerekiyor . Bende 2-3 sefer kullandım benimde adetlerim düzensiz ama belirtileri başlayınca başlıyordum
Ne için adeti geciktiriyorsunuz ki ne kadar süre gecikmesi Laz'ım yani ona göre ayarlama yapmanız lazım

15 gun geciktirmem lazim. Adet oldugum gun icmeye baslasam durdurur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…