Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende kullandım bi haftayi geçince mide bulantisi yapmaya başladı bende.Biraktiktan 2 sonra adet oldum adetten 2 gun once baslamistim sanırım.Bir de kuzenim de hormon degisikligi yaptı adetleri duzensizlesti
Benim duzensiz ne zaman icecegimide bilmiyorum. Sizce ne yapayim? Suan adet belirtilerim var ama kan gelmiyo 1 haftadan fazla kullanirsam ne gibi bi zarari olur acaba
Benim duzensiz ne zaman icecegimide bilmiyorum. Sizce ne yapayim? Suan adet belirtilerim var ama kan gelmiyo 1 haftadan fazla kullanirsam ne gibi bi zarari olur acaba
Valla hormonlarını bozar . Çok mecbur kalmadıkça kullanılmaması gerekiyor . Bende 2-3 sefer kullandım benimde adetlerim düzensiz ama belirtileri başlayınca başlıyordum
Ne için adeti geciktiriyorsunuz ki ne kadar süre gecikmesi Laz'ım yani ona göre ayarlama yapmanız lazım
Valla hormonlarını bozar . Çok mecbur kalmadıkça kullanılmaması gerekiyor . Bende 2-3 sefer kullandım benimde adetlerim düzensiz ama belirtileri başlayınca başlıyordum
Ne için adeti geciktiriyorsunuz ki ne kadar süre gecikmesi Laz'ım yani ona göre ayarlama yapmanız lazım