Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar priorin kapsül yardım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

haziran22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
2.985
104
163
İstanbul
kızlar aranızda saç dökülmesi için priorin kapsül kullanan ve memnun kalan var mı ben daha önce kullandım ama kullandığım zaman dökülmem yoktu durmuştu saçlarım gürleşsin diye kullandım çok da memnun kaldım şimdi yine saçlarım dökülüyor yeniden kullanmak istiyorum ama dökülmeyi geçirir mi bilmiyorum lütfen bana yardım edin çok güzel saçlarım vardı herkes hayran kalırdı çok gürdü ama şimdi avuç avuç dökülüyorlar çok moralim bozuluyor eğer içinizde dökülme için kullanıp memnun kalan varsa ne olur bana yazın

ben de şimdi priorin almayı düşünüyorum ama kullananlar hiç yorum yazmamış. önceden pantogar kullandım kullanırken memnundum bırakınca tekrar dökülmeye başladı

canım ben de kullanıyorum 60 lık bitirdim. bugün 120 lik yeni aldım doktorum 3 kür önerdi. Ben memnunum ilk ay tırnaklara etki ediyor. bir haftada uzatıyo, benim sorunum saç dökülmesi değilde uzamaması güçlendiriyor ama bu ilaç deneyin

bir de bu kapsül olanı 3 ay düzenli kullanıp iyi sonuç alabilen oldu mu? ya da bırakınca geriye aynen dönüyor mu? bir de sonuçta bu bi vitamin kilo aldırma gibi bi durumu oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…