Saç Bakım Ürünleri Priorin Tablet_acil

feslegennn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
22
2
86
35
Ankara
Priorin tablet kullanmaya başladım. Yaklaşık bir hafta oldu. Ancak saçlarım eskisine göre biraz daha fazla dökülmeye başladı. Bu priorin in ilk etkisi mi? Yani ölü hücreleri ve cansız saç tellerini atıyor gibi bir açıklama yapılabilir mi? Yoksa bende işe yaramadı mı? Aramızda böyle bir deneyim yaşayan var mı?

yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum böyle bir etkisini görmedim aksine saç dökülmem azaldı.

Üç aydır düzenli kullanıyorum ben de. Üç aylık period içinde sadece bir kere banyo sırasında çok döküldü. Onu da kirli saçlarıma sürdüğüm yağlara bağladım. Onun haricinde bir sıkıntı yaşamadım. Saçlarımdaki dökülme durdu diyebilirim.

saçların gürleşme yada hızlı uzama oldu mu?

Minik minik saçlarım çıktı. Ama gürleşme görülmesi için 3 ay çok kısa saç döngüsünü düşündüğümüz zaman. Saç tellerinin kalitesi arttığı için daha gürmüş gibi görünüyor diyebilirim ama :)

merhaba kızlar,bende priorin intense kapsül kullanmak istiyorum fakat şuan 7 haftalık hamileyim internnetteki hemen hemen her yazıyı okudu ama hamilelikte kullanımıyla ilgili birşey bulamadım.bir zararı olur mu?kullanan varmı?

Canim AYNI DURUMU su an bende yasiyorum 2 kutu bitirdim ve deli gibi saclarim dokulmeye basladi ama bi yandanda minik minik saclarim tepemde dikilmis durumdalar benimde kasim sonu istemeye gelcekler ve cok dert ediyorum seyrelmelerim vardi ondan dolayi almistim kapsulu.bide benim soyle bi durumum daha var almadan 2 3 gun once belimdeki saclarimi seyrelmelerden dolayi omzuma getirttim.paris kuafore gittim ankaranin iyilerindendir kiydim paraya iyi bisi olsun dedim ama kuafor saclarimi 2 ayri kat olarak ayirdi ve dipten makasla kesti minicik kaldi o katlardaki daha saglikli olcaklar dedi ben sasirmistim ama iti bisimis neyse cikan saxlarimi ona bagladim ama bu yeni saclar katlarimin arasinda diiller tepemde.dikilmis durumdalar yatistiramiyorum cunki kapsul mu yeni dipten kesilen saclar mi cozemedim az uzun oldu kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…