Problem yaşayan var mı ?

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
İyi günler kızlar
Saat 2' de tatanozum var gebelik için
Yaptıranlar bir sıkıntı yaşadımı acaba
Bebeğe zararı olmaz değil mi ?
Problem olsa elbette yapmazlar dıyorum ama çevremde bir iğneden dolayı bebeğini kaybeden bir akrabam var
İster istemez endişeleniyorum

Banyo yapıp gidin ertesi güne kadar yıkanmak yasak. Bide kolunuz birazcık şişer hafif ağırlık yapar ama başka bir şey yapmaz merak etmeyin. Geçmiş olsun

İlk dozunu 2 hafta önce vuruldum 2 hafta sonra 2. doz u vurulacağım için rahat olsun. İlk gebeligimde de vuruldum hiç sıkıntı yaşamadım.

Arkadaşınıza doktor evet sen tetanozaşısı olduğun için çocuğunu kaybettin denilmiş mi? Yani bu kanıtlanmış mı?

Ben kızimda 2 doz yaptırmıştım,geçtiğimiz ay tek doz daha yapıldı aradan zaman geçtiği için. Herhangi bir problem yaşamadım. Sadece ağır bir aşı,2-3gün kolda ağrı yapabiliyor

Ayrıca diğer aşılar gibi canlı mikroorganizma içermiyor diye biliyorum haliyle bebeğe bir zararı yok aksine yenidoğan tetanozuna karşı koruyor. Kordonu kesilirken tetanoz bulaşma riski de ortadan kalkıyor. Sonuçta steril olur muhakkak kullanılan aletler ama riske girmeye gerek yok diye düşünüyorum

İyide bebeğe birşey olacak olsa neden yapsınlar ki o tanıdığınızın bebeğinde başka bir sorun vardı galiba ondan kaybetmiştir . Geçmiş olsun şimdiden içinizi rahat tutun herkes oluyor bu aşıyı

İlk dozunu 2 hafta önce vuruldum 2 hafta sonra 2. doz u vurulacağım için rahat olsun. İlk gebeligimde de vuruldum hiç sıkıntı yaşamadım.

Arkadaşınıza doktor evet sen tetanozaşısı olduğun için çocuğunu kaybettin denilmiş mi? Yani bu kanıtlanmış mı?
9 aylıktı kendısı
Dogumu Yakındı
Sanırım bayat aşı vurulmuş
Çocuğun otopsı rapırunda yazılanın bu oldugunu soyledı
Zaten asının ertesı gun kaybetmişti sanırım bebegını
Tam olarak bılmıyorum bende
Cok tesekkur ederım

Bende hamileyim ikinci cocuguma herhangi bir sorunu olmuyor heleki hamileyken aqri kesici bile doktorlar icin buyuk sorunken bebeqe zarar vercek igne wururlarmi... Sen icini rahat tut dogumda kullanilacak metallerden dikisten dolayi bide cocuqun we senin hastalik kapmaman icin wurulan bi igne

Back
X