- 5 Kasım 2016
- 402
- 296
- 103
- 40
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
Evet aslında öyle olmalıanlat eşine. insan derdini eşine açamazsa kime açar hiç bilemiyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aslında öyle olmalıanlat eşine. insan derdini eşine açamazsa kime açar hiç bilemiyorum..
Çok mu cikisiyorsunuz isterseniz bu yardım alın çok daha sağlıklı bir evliliginiz olurO benim çıkışlarımdan rahatsız oluyor
Zamanında yardım almıştım ama işte zor atlatmasıÇok mu cikisiyorsunuz isterseniz bu yardım alın çok daha sağlıklı bir evliliginiz olur
Hiçbir işe yaramadı mı pekiZamanında yardım almıştım ama işte zor atlatması
Yani belki kendi içimde biraz daha bu durumu hazım etmeme yaradıHiçbir işe yaramadı mı peki
Bir arkadaş demişti kagıda dök günlük halinde ve yak,bunu deneyecegimNelere maruz kaldığınızı tahmin edebiliyorum ama bence ikinci eşle bunu paylaşmak iyi bir fikir değil.
Bir uzman,bir çok güvendiğimiz yakın arkadaş,burası.. Nereye isterseniz dökün içinizi.
Ama geçmişle ilgili bir söz bile evliliğinize gölge düşürebilir.Her karakter farklı yapıda çünkü.
Tek başınıza (gizli bir yardımcıyla tabiki)hallederseniz hem,bu çok daha iyi olacaktır.
eşinde az cok biliyordur ya.. neden niçinlerini... sadece sana özel bir durum degil su anda ki sen yaştaki kadın-erkek herkesin durumu aşagı yukarı aynı... bence tasa etme ve anlatmak istemyorsan kocana anlatma. hatta hiç anlatma... sen bilirsin...Selam arkadaşlar,
Annem babam severek evlenmemiş ve babam çok sinirli bir yapıda.
Gerçi 70 yaşını geçti ve duruldu,hala var tabi sinir...ve de malesef küfür,şiddeti vardı ve aldatmışta annemi çogu kez.
Tabi biz çocuklarda pek saglıklı piskolojiyle büyümedik.. Neyse öyle yada böyle geçti zaman ve ben ilk evliligimde bulamadım mutlulugu,şimdi ikinci evliligim iyi ama.....
Aması var işte,benim tabi erkeklere olan bakış açım şüpheci ve eşime utanıyorum anlatmaya çocuklugumda yaşadıklarımı ve tabi genc kızlıgımda.
O sadece zor bir çocukluk ve genc kızlık dönemi yaşadıgımı biliyor ama yinede benim günlük hayatımı etkiliyor geçmişim.
Keşke normal bir ailem olsaydı.
Kendim içimde halletmeye çabalamalıyım....anlatmaya gelince yinede ilerde anlatabilirim galiba,baktım ki hiç olmadıeşinde az cok biliyordur ya.. neden niçinlerini... sadece sana özel bir durum degil su anda ki sen yaştaki kadın-erkek herkesin durumu aşagı yukarı aynı... bence tasa etme ve anlatmak istemyorsan kocana anlatma. hatta hiç anlatma... sen bilirsin...
Bakalım bir süre gidişatına ama işte kendi içimde haletmeye çalışmalıyımbence eşe anlatılmalı
eğer canından biriyse sana yol gösterir rahatlatır
kafaya kakacaksa zaten hamuru bozuktur onun başka bahaneyle de kakar.
benim babamda uyuzdu. aynı sizinki gibi.. ben hayatıma degil sadece babama öfkeliyim. cunku suc onun. benim evliligime de yansıyan hiçbirşey olmadı. eşime de - o zaman flort ediyorduk -bazen babama cok tepkili oldugum zamanlarda sorardı neden bu öfken diye... konuşmayıda severim pek saklammam, agzım gevşektir. böyle böyle... bu yuzden sevmem babamı eşimin de onunla muıhttatap olmasını istemem. zaten benimki kimse ile muhattap degildir.Kendim içimde halletmeye çabalamalıyım....anlatmaya gelince yinede ilerde anlatabilirim galiba,baktım ki hiç olmadı
Zamanında aldım,ama az yardımı oldu,galiba kendim çözmeliyimPsikolojik destek alin ,esiniz vs baskalari degil cozum kanali
Muhabetiniz daim olması dilegi ile :)benim babamda uyuzdu. aynı sizinki gibi.. ben hayatıma degil sadece babama öfkeliyim. cunku suc onun. benim evliligime de yansıyan hiçbirşey olmadı. eşime de - o zaman flort ediyorduk -bazen babama cok tepkili oldugum zamanlarda sorardı neden bu öfken diye... konuşmayıda severim pek saklammam, agzım gevşektir. böyle böyle... bu yuzden sevmem babamı eşimin de onunla muıhttatap olmasını istemem. zaten benimki kimse ile muhattap degildir.
bende böle... :)