Problemli cinsellik

seyus

RABBİM;Bahşettiğin emanetini sana emanet ediyorum
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
732
484
108
36
Kizlar
Uzunca bi ara yoktum cocuk olunca ara vermistim fakat yine bir suru problem olustugu icin sizlere kostum geldim
Evlendigimizde ben 23 esim 27 di ve haftaici yaz gunu 8de uyur kalir sabah 6 da uyanip 7de ise giderdi ve biz henuz 2 aylik evliydik. sadece haftasonu gorusur gibi yasiyorduk.onu uyanik tutmak icin ya tv de sevdigi film dizi olucakti yada cay tatli cerez muhabbbeti yoksa kanepede arkasini döner uyurdu neyse 1 yada1.5 yil sonra kavga ve d tatli sözle yola gelen esim sonunda aksam 10 11 e kadar oturuyordu cocuk problemimiz olustugunda macundu keciboynuzuydu vs.ugrastik durduk sonra basarisiz tüpbebek sureci oldu daha sonra esimin hic olmadigi kadar enerjik oldugu bir ayda dogal yolla hamile kaldim
Aradan 3 yil gecti ve bu sure zarfinda esim yine eskisi gibi haftasonundan haftasonuna gorusur olmustuk bu arada biraksam her dk. Beni gidikla beni sev benimle oynaş muhabbeti var kedi gibi kendini sevdirmeye calisir ama gerisi yok.
ASIL MEVZU SON 2 AYDIR OLUSTU
Isteksizlik zaten evlendigimden beri vardi.hep ilk teklif benden gider gibi bi durumdaydim simdi sertlesme problemi de var evlendigimden beri adami gaza getircem diye hep ugrastirdim durdum simdi benimde ugrasmaya halim istegim kalmadi
Yok mu bunun bi tedavisi o işe bile üsenen tembel bir adamla uğrasiyorum rrsmen 30 yasima gelmeden biktim şu cinsel problemlerden ve ailesinde genetik kalp rahatsizligi var o yuzden o tarz haplar yasakli ne yapsam bilmiyorum....

Bir doktora gidin. Testesteron seviyesine baktirin. Düşükse ilaçla tedavi olur. Düşük testesteron cinsel isteksizlik yapar.

Bazı erkekler oyl3.
Bizimki de 1 e kadar uyumaz.
Ama telefonla tv ile vakit geçirir.
Bunlarla vakit gecirirken
Yanaşayım desen senden kötüsü olmaz.
Istegimi koreltti resmen

Idealimdeki koca :KK48: genelde tam tersi olur. Kan degerlerine falan baktirdiniz mi, hipotiroid falan olmasin

Bir doktora gitmeli ya da işyerinde çok yoruluyorsa o Yüzden de aklına gelmiyordur .

kendisinin düzelmek adına çabası var mı?
çok enerjik zamanında hamile kaldım dediniz? acaba ne oldu da böyle enerjik oldu?
kendisi isteyecek önemli olan o

Muhtemelen is yorgunlugu baskilaei, ki saglik derecesinde hormonlar ne durumda bunudas incelemek gerekir.

Bendede buna benzer problem var.esim hic beni heveslendmez kendi heveslensin yeter.ve cok erken bitiyor ben asla orqazm olamiyorum inanin yatak insanin tum gunune etki gosteriyor ( o yuzden yakinlik bile etmek istemiyorum.haftada bir iki oda o istiyor diye ben zaten zevk alamiycagimi bildiyim icin istemiyorum ( adam en fazla gogusume dokunur.genital bolgeye asla dokunmaz acaba benmi abartiyorum boylemi oluyor her keste?

Bendede buna benzer problem var.esim hic beni heveslendmez kendi heveslensin yeter.ve cok erken bitiyor ben asla orqazm olamiyorum inanin yatak insanin tum gunune etki gosteriyor ( o yuzden yakinlik bile etmek istemiyorum.haftada bir iki oda o istiyor diye ben zaten zevk alamiycagimi bildiyim icin istemiyorum ( adam en fazla gogusume dokunur.genital bolgeye asla dokunmaz acaba benmi abartiyorum boylemi oluyor her keste?

Ya bu adamlar ne yiyor anlamadim
Kisirlastirilmis kedi gibi yatiyorlar:KK48:
Çağın sorunu resmen ,benimki de elinde telefon akşama kadar uğraşır anca oyun anca teknoloji arastirmasi :olamaz: geçen saçımı boyattim yüzüme bakmadı bile... Çok ilginç bı dönemde yaşıyoruz gerçekten..

Back
X