Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla böyle okudukça rahatliyorum. Zaten çok duygusalim uğraşmak istemiyorum. Dün gece olsaydı tekrar balkonda laf atcaktim. Şimdi görmezden gelip onu deli olarak düşünmek güzel olcakBence ona bakmayıp, yok gibi görürsen, küstahlıklarından haberin olmaz...Sildiğin bir insan önünden geçse hissetmessin onu.. yok olarak gör..yada deli gözüyle gör. deliyle uğraşılırmı hiç...
Sırf kiracı olduğun için değil,kendisi kavgadan beslendiği için.Iyi geceler arkadaşlar. Gece gece sinirimden uyuyamadim. 2 ay önce oturduğum eve taşındım çok şükür cok güzel mustakil bir ev evlendigimden beri ilk defa böyle güzel bir ev bulduk.Tabi kiralik evimiz. Evler mustakil ama birbirine biraz yakın.Tasindigim hafta baya ciddi hastalandim 10 gün yatmak zorunda kaldım annem geldi bakmaya.Annecim cok ictendir herkesle hemen konusur karsi komsuya günaydın dedi konusmaya basladilar. Baktım kadın biraz tuhaf densiz iste evinizi daha tam toparlayamamissinz benim göz zevkim bozuluyor, ay kizin çok kiloluymus ayyy bak senin cocugun olmaz vlla (hamileyim halbuki) çamaşır asarken bile bana laf atiyor hani camasiri sirkeriz ya asarken toz gelmesin dikkat edin diyor. Neyse bende cok sinirli yapiya sahibim ya sabir cekiyorum annecim sakinlestiriyor. Evde esim ve ben varız aksam 8de geliriz çalışıyoruz sesimiz cikmaz.. Herneyse bugun balkonda telefonla konuştum çekmiyor diye esimde yanımdaydi. Bir an komsunun evine baktı ya sabir dedi. Noldu dedim eşime bisey yok dedi meğerse kadin kapilari carpmis bende bagirarak telefon konuscam aptal bunlar demis. Bunu duydum sonradan cildirdim esim durdurdu bni cok sakindir ama ben suan bile deliriyorum hic altta kalmam sirf kiraciyiz diye böyle ukalalık yapiyor ne yapsamm kızlar sabah olsunda bi haddini bildiriyim diyorum. Kokos görünümlü kıro kadin!
Teşekkür ederim canim bende seni öpüyorumHeryerde var bu delilerden...Rahat yok insan oğluna..Takma canım kafana, deli için kendi huzurunu bozma, öpüyorum yanaklarından:)
Hemde nasıl cok takarim böyle durumları buraya o yüzden yazdım biraz rahatlamak için iyide oldu. Kesinlikle değmez çok doğru söylüyorsunuz teşekkür ederimHayata bakis acinizi sizi cok yoruyor olmali.
Hic kimsenin size salak demesiyle salak olmuyorsunuz,
Mutlu olmak icin cidden bu durumlarda uc maymunu oynayabilmelisiniz.
Hic stress ettiginize degmez, bebeginize zarar verdiginize degmez olaylari buyutup kavga gurultu cikarmak icin can atan birinin ekmegine bal surmek. Mutlu olmanin formulu bu.
Kesinlikle katiliyorum yorumunuza. Bazen insan tek başına fazlaca büyütuyor olayları gözünde sizler yazdikca rahatliyorum teşekkür ederimHayata bakis acinizi sizi cok yoruyor olmali.
Hic kimsenin size salak demesiyle salak olmuyorsunuz,
Mutlu olmak icin cidden bu durumlarda uc maymunu oynayabilmelisiniz.
Hic stress ettiginize degmez, bebeginize zarar verdiginize degmez olaylari buyutup kavga gurultu cikarmak icin can atan birinin ekmegine bal surmek. Mutlu olmanin formulu bu.
Ilk tanistgmz an dedi tabi ben şok oldum bişey diyemedim yasida büyük olunca. Ama simdi iyice kızdırdı beni yok saymayı düşünüyorum. Ben gece taktigimla kaldım durumu eminim o rahat rahat uyumusturSırf kiracı olduğun için değil,kendisi kavgadan beslendiği için.
Kimseyi sineye çekmenize gerek yok.Kavga da etmeyin.Yok sayın.Ukalaca konuştuğunda,kilo aldın çocuğun olmaz filan filan...sizin dert etmenizi gerektiren bir durum olduğunu düşünmüyorum deyin.
Senede 15-20 gün kalıyorsa hiç takmayın kafaya.Hemde ne dengesiz. Yeni tasindim zaten kadın yazlikciymis bugün öğrendim 15 20 gün durup gidermiş muhattap olmamayi düşünüyorum tamda karsim hep yüzyüze gelicez malesef.. Eğer yine küstah tavırları olursa bende söylemem gerekeni soylicem
Evet onu duyunca bir rahatladım ki sormayin.Senede 15-20 gün kalıyorsa hiç takmayın kafaya.