Problemli ne yaptigini bilmeyen kocam

Nesrin cnblt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
531
555
103
34
Eski konularimi bilen bilir evlilik arefesinde ayrilip tekrar düğün tarihi alip evlenmistim kv ile beraber yasamamak icin :) ama bunlar nikahtan 1-2 ay sonra allem etti kallem ettiler beraber yaşadık tam 3 sene .. Aslinda düğünden 5-6 ay sonrasina kadar gayet iyiydi hersey sonrasi kabus :) cinsel iliski diye kalmadi eşim psikolojik düzelicem dedi bekledim.4 yillik evlilik toplasan 10 kere beraberlik.Kaç kere aile terapistine gidelim dedim doktora gidelim dedim kabul etmedi neyse ama aptal bendeniz bekliyorum halen düzelir diye :):) neyse şehir degisikligi yapmamiz gerekti benim işim icabi ama nasil mutluyum kendimize ev acicaz diye, açtık ama 5 ayda kapattik evi.Sebebi annesi yasliymis onu yalniz birakamazmis adam bana diyo ki zaten ben sana kocalik yapamiyrm ayrilalim ben şok tabi:) neyse küldür paldır gitti bende evi bosalttim ailemin yanina geldim.Boşanıcaz güya ama davayi aç diyorum acelesi yok açariz diyo bende psikolojik olarak çok sıkıntı yaşıyorum yaşadıklarimi hazmetmeye çalışıyorum ama bu adam napmaya çalışıyor anlamiyorum fikrinize ihtiyacim var...

Ugrasilacak bir sey degil bu, evli kalmanizi gerektirir bir sey yok. Barismayi falan mi dusunuyorsunuz
Uzun suren iliskiden sonra evlendik , aslinda hiç barışmak istemiyorum ama çok boşluğa düştüm gittiginden beri boyle bi anda gitmis olması ben o kadar çabalarken çok yıkım oldu bana

Ayrılmak istiyor..
Gayet net değil mi ?
Bir sağlık problemi yok ise bildiğiniz kocaniz arzu etmiyor sizi.
Evrak işini umursamadigi için davayı dert etmiyor.
Zaten kafasında bitirmiş.
Yani kocaniza göre resmen ayrisiniz.
Başka biriyle gorussenizde aldırış edeceğini düşünmüyorum.

Uzun suren iliskiden sonra evlendik , aslinda hiç barışmak istemiyorum ama çok boşluğa düştüm gittiginden beri boyle bi anda gitmis olması ben o kadar çabalarken çok yıkım oldu bana
Lutfen kendinize deger verin ve acin davayi. Size zerre deger vermemis, isteklerinize saygi duymamis biri var karsinizda

Ayrılmak istiyor..
Gayet net değil mi ?
Bir sağlık problemi yok ise bildiğiniz kocaniz arzu etmiyor sizi.
Evrak işini umursamadigi için davayı dert etmiyor.
Zaten kafasında bitirmiş.
Yani kocaniza göre resmen ayrisiniz.
Başka biriyle gorussenizde aldırış edeceğini düşünmüyorum.
Sağlık problemi olduguna eminim zaten o yuzden doktor icin cok diretmiştim .. Ayrilmak istemesine saygi duyardim ama boyle pat diye damdan düşmüse dönuyor insan :(

Sağlık problemi olduguna eminim zaten o yuzden doktor icin cok diretmiştim .. Ayrilmak istemesine saygi duyardim ama boyle pat diye damdan düşmüse dönuyor insan :KK43:
Kendi icinde bitirmiş zaten, o yüzden bu kadar rahat bir şekilde söyledi.
Üzerine bahanesi de olunca hepten rahat etti.
Bence bu ayrılık ikinize de iyi gelecek.

Eski konularimi bilen bilir evlilik arefesinde ayrilip tekrar düğün tarihi alip evlenmistim kv ile beraber yasamamak icin :) ama bunlar nikahtan 1-2 ay sonra allem etti kallem ettiler beraber yaşadık tam 3 sene .. Aslinda düğünden 5-6 ay sonrasina kadar gayet iyiydi hersey sonrasi kabus :) cinsel iliski diye kalmadi eşim psikolojik düzelicem dedi bekledim.4 yillik evlilik toplasan 10 kere beraberlik.Kaç kere aile terapistine gidelim dedim doktora gidelim dedim kabul etmedi neyse ama aptal bendeniz bekliyorum halen düzelir diye :):) neyse şehir degisikligi yapmamiz gerekti benim işim icabi ama nasil mutluyum kendimize ev acicaz diye, açtık ama 5 ayda kapattik evi.Sebebi annesi yasliymis onu yalniz birakamazmis adam bana diyo ki zaten ben sana kocalik yapamiyrm ayrilalim ben şok tabi:) neyse küldür paldır gitti bende evi bosalttim ailemin yanina geldim.Boşanıcaz güya ama davayi aç diyorum acelesi yok açariz diyo bende psikolojik olarak çok sıkıntı yaşıyorum yaşadıklarimi hazmetmeye çalışıyorum ama bu adam napmaya çalışıyor anlamiyorum fikrinize ihtiyacim var...
Adamın ne yapmaya çalıştığı başından beri belli. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ben onu anlamadım. Başından beri yaşayacaklarınız çok açık ve netken neyini sorguluyorsunuz ki. Açın davayı boşanın. Ama siz devam ettirmek istiyorsanız o ayrı.

Kk da evlilik sorumluluğu alamayan, ana kuzusu bir koca daha 😔

Adamın ne yapmaya çalıştığı başından beri belli. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ben onu anlamadım. Başından beri yaşayacaklarınız çok açık ve netken neyini sorguluyorsunuz ki. Açın davayı boşanın. Ama siz devam ettirmek istiyorsanız o ayrı.
Devam ettirmek istemiyorum sadece ruhen cok manen cok kırgınım biraz kendimi toparlamyı bekliyrum, gidince dava acicam dedi ama acmadi bende bu psikojiyle o işlere girismek istemedim

Durum gayet ortada, kafanızı karıştıracak hiçbirşey yok, biraz uzaktan bakın kendinize ve yaşadıklarınıza. Karşı tarafın kafasında ve evinde fiziki olarak da bitirdiği bir ilişki söz konusu. Bunu kabullenin ve yolunuza bakın. Boşanma sürecini başlatın. Kimsenin yollarınıza gül döküp gelmesini beklemeyin.. (Not-sorunuzun cevabı: bu adam her zaman olduğu gibi hiçbir sorumluluğu üstüne almak istemiyor, bu süreçte figüranmış gibi sadece imza atıp boşanmayı da böylelikle bitirmeye çalışıyor).