Prodictor early erken gebelik testi güvenilir mi?

elsa1106

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
47
12
3
30
Kızlar son adet tarihim 1 Temmuz başlangıç 5 Temmuz bitiş. Hala adet olmadım. 27-28-29 Temmuz az miktarda kahverengi akıntı, bir kereye mahsus pembe leke geldi. 4 gündür açık kahverengi / bej tonlarında afedersiniz sümüksü bi akıntı geliyo. 4 ağustosta yaptığım testi ekleyeceğim. Testin markası prodictor early. Bilen var mı bu testi? Güvenilir mi?

Eklentiler

• B2D39BA2-90AB-478C-82D9-00C8228C6BFD.webp
    B2D39BA2-90AB-478C-82D9-00C8228C6BFD.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 42
Evet güvenilir. Ben regle 5 gün kala yaptım çıktı. İlk 5 dakika içinde pembe çizgi çıkması önemli. Ben 3 gün üst üste aynı testi yaptım, ilk idrarla. Giderek koyulaştı çizgi rengi. Sonra da kan verdim çıktı.

Evet güvenilir. Ben regle 5 gün kala yaptım çıktı. İlk 5 dakika içinde pembe çizgi çıkması önemli. Ben 3 gün üst üste aynı testi yaptım, ilk idrarla. Giderek koyulaştı çizgi rengi. Sonra da kan verdim çıktı.
ya gerçekten mi çok sevindim sizin adınıza. Ama benim adet gecikmesi olduğu halde bu kadar silik çıkması kafamı karıştırdı. Hoş ben silik çizgiyi görüyorum siz görüyor musunuz acaba yani ben mi paranoyaklaştım yoksa 🥹

Çok küçük değerlerde bile gözle görülür bir pembe çıkarıyor predictor. Negatif bu test malesef😔

Back
X