- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 35
- Konu Sahibi gamzelim1414
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruma değilse ben çok silik çizgi gordum kaç dk çıktı ? Testi tekrarlayın 2 gün sonraKızlar testte hemen çıkan bir hayali çizgi var. Testi böyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı ?
( reglime 4 gün var )
İlk beş dakikada çıktı canım. Alttaki de artımed onda da hemen çıktıKuruma değilse ben çok silik çizgi gordum kaç dk çıktı ? Testi tekrarlayın 2 gün sonra
Diğerinde göremedim . İsterseniz kan verin dayanırım derseniz bir kaç gün sonra tekrarlayınİlk beş dakikada çıktı canım. Alttaki de artımed onda da hemen çıktı
Kan veriyorum hep olumsuz çıkıyor beklemek daha iyi sanırım :) teşekkür ederimDiğerinde göremedim . İsterseniz kan verin dayanırım derseniz bir kaç gün sonra tekrarlayın
Rabb'im gönlüne göre versin inşallahKan veriyorum hep olumsuz çıkıyor beklemek daha iyi sanırım :) teşekkür ederim![]()
Âmin canım hepimizin İnşaAllahRabb'im gönlüne göre versin inşallah![]()
Bende göremedim canımKızlar testte hemen çıkan bir hayali çizgi var. Testi böyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı ?
( reglime 4 gün var )
Teşekkür ederim canım. Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin İnşaAllahBende göremedim canım
Tüp bebek tedavisi gören biri olarak neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.
Adet günün geçerse kan baktir istersen
Hayirlisi olsun hakkında![]()
InsaAllah vardirKızlar testte hemen çıkan bir hayali çizgi var. Testi böyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı ?
( reglime 4 gün var )
İnşaAllah canımInsaAllah vardir. Igne etkisi de geçmiş zaten tekrarla artimi izle
![]()