Prodoctor erken gebelik testi

Merhaba, aranızda prodoctor marka erken gebelik testi kullanan var mı? Güvenilir mi? Bilgisi fikri olan yazabilir mi?
Bnde net sonuç vermiyor onda negatif çıktı normal teste silik kanda da ciktiydi bn pek güvenmiyorum açıkçası bizim arkadaşlarda da bazıları güvenmiyo yanlış sonuç çıkardı için yinede sız bilirsiniz

Ben dün yani adetime 4 gün kala yaptım negatif çıktı. Belki erken de yapmış olabilirim ama bilemedim çok güvenilir gibi gelmedi bir de internetten uygun bir fiyata almıştım o nedenle. Normal testi ne zaman yaptınız adetiniz geçince mi

Ben dün yani adetime 4 gün kala yaptım negatif çıktı. Belki erken de yapmış olabilirim ama bilemedim çok güvenilir gibi gelmedi bir de internetten uygun bir fiyata almıştım o nedenle. Normal testi ne zaman yaptınız adetiniz geçince mi

Evet cnm adet gecikince 5 TL lik testlerde yapmıştık

Gün içinde canım internetten almıştım saat 4 gibi elime ulaştı o saatte yapmıştım 2 gün sonra tekrar yaptım yine silik çıktı o gün akşamına normal gebelik testiyle yaptım o da silik çıktı git gide koyulaştı işte şimdi kop koyu oldu 😊

kızlar bugün adetimin 2. günü ama olmadım. çok hafif kahverengi leke geliyor peçeteye ve akıntım var beyaz kıvamlı. normalde adet zamanımda akıntım olmazdı. 3 gün kala yani 5 gün önce test yaptığımda negatif çıktı. gebelik olma ihtimali var mı sizce?

kızlar bugün adetimin 2. günü ama olmadım. çok hafif kahverengi leke geliyor peçeteye ve akıntım var beyaz kıvamlı. normalde adet zamanımda akıntım olmazdı. 3 gün kala yani 5 gün önce test yaptığımda negatif çıktı. gebelik olma ihtimali var mı sizce?
Canım bazen adet olmadan kahverengi akıntıyla sökülebiliyor. 1-2 gün daha bekle eğer sökülmezse ozaman test yap

Bnde net sonuç vermiyor onda negatif çıktı normal teste silik kanda da ciktiydi bn pek güvenmiyorum açıkçası bizim arkadaşlarda da bazıları güvenmiyo yanlış sonuç çıkardı için yinede sız bilirsiniz
Merhabalar bu marka da negatif sonuç alıp kanda gebelik mi çıkmıştı? ben 3 adet erken gebelik testi yaptım 2si dün 1i bugün. Dün iki tane yaptığım pozitif bugün bu prodoctor marka ile yaptığım yok gibi belirsiz bir çizgi. Neye güveneceğim bilmiyorum kimyasal gebelikten korkuyorum..

Back
X