- 16 Şubat 2022
- 153
- 46
- 28
- 28
- Konu Sahibi kavunicibaliikk
Merhaba, aranızda prodoctor marka erken gebelik testi kullanan var mı? Güvenilir mi? Bilgisi fikri olan yazabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde net sonuç vermiyor onda negatif çıktı normal teste silik kanda da ciktiydi bn pek güvenmiyorum açıkçası bizim arkadaşlarda da bazıları güvenmiyo yanlış sonuç çıkardı için yinede sız bilirsinizMerhaba, aranızda prodoctor marka erken gebelik testi kullanan var mı? Güvenilir mi? Bilgisi fikri olan yazabilir mi?
Evet cnm adet gecikince 5 TL lik testlerde yapmıştıkBen dün yani adetime 4 gün kala yaptım negatif çıktı. Belki erken de yapmış olabilirim ama bilemedim çok güvenilir gibi gelmedi bir de internetten uygun bir fiyata almıştım o nedenle. Normal testi ne zaman yaptınız adetiniz geçince mi
Çok silik bir çizgi görünüyor ama bir kaç gün bekle tekrar et istersen :)Kızlar sizce var mi
Eki Görüntüle 3009812
Ben kullandım adetime 3 gün kala onunla öğrendim hamileliğimiMerhaba, aranızda prodoctor marka erken gebelik testi kullanan var mı? Güvenilir mi? Bilgisi fikri olan yazabilir mi?
Gözünüz aydın :) gün içinde mi yaptınız sabah ilk idrarla mıBen kullandım adetime 3 gün kala onunla öğrendim hamileliğimi![]()
Gözünüz aydın :) gün içinde mi yaptınız sabah ilk idrarla mi
Adetten 3gun önce denedim pozitifti. Doğru sonuç verdi.Merhaba, aranızda prodoctor marka erken gebelik testi kullanan var mı? Güvenilir mi? Bilgisi fikri olan yazabilir mi?
Canım bazen adet olmadan kahverengi akıntıyla sökülebiliyor. 1-2 gün daha bekle eğer sökülmezse ozaman test yapkızlar bugün adetimin 2. günü ama olmadım. çok hafif kahverengi leke geliyor peçeteye ve akıntım var beyaz kıvamlı. normalde adet zamanımda akıntım olmazdı. 3 gün kala yani 5 gün önce test yaptığımda negatif çıktı. gebelik olma ihtimali var mı sizce?
Merhabalar bu marka da negatif sonuç alıp kanda gebelik mi çıkmıştı? ben 3 adet erken gebelik testi yaptım 2si dün 1i bugün. Dün iki tane yaptığım pozitif bugün bu prodoctor marka ile yaptığım yok gibi belirsiz bir çizgi. Neye güveneceğim bilmiyorum kimyasal gebelikten korkuyorum..Bnde net sonuç vermiyor onda negatif çıktı normal teste silik kanda da ciktiydi bn pek güvenmiyorum açıkçası bizim arkadaşlarda da bazıları güvenmiyo yanlış sonuç çıkardı için yinede sız bilirsiniz