3gün var adetimeCanım ben göremedim belli belirsiz bi çizgi var gibi ama kuruma çizgiside olabilir. Adetine kaç gün var ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3gün var adetimeCanım ben göremedim belli belirsiz bi çizgi var gibi ama kuruma çizgiside olabilir. Adetine kaç gün var ?
Aynen fotoğrafta çok gözukmuyorKonu sahibinden bahsediyorsan onda baya net görünüyordu canım ben son yorumu en son yazan arkadaşa attım. Çok dikkatli bakmak lazım bide buraya atınca fotoğraf kalitesi düşüyor. Sürekli yapa yapa anlıyorsun artık zaten çok bakmadan![]()
3,4 gündür goguslerim hasas şiş agri var ilk defa böyle oluyor o yüzden şüphelendimKonu sahibinden bahsediyorsan onda baya net görünüyordu canım ben son yorumu en son yazan arkadaşa attım. Çok dikkatli bakmak lazım bide buraya atınca fotoğraf kalitesi düşüyor. Sürekli yapa yapa anlıyorsun artık zaten çok bakmadan![]()
2 günde bir awox predictor yada prodoctor kullanarak koyulaşma var mı bakabilirsin canım yada gecikmende direkt kan ver inşallah vardır3gün var adetime
İnşallah ya2 günde bir awox predictor yada prodoctor kullanarak koyulaşma var mı bakabilirsin canım yada gecikmende direkt kan ver inşallah vardır
Gebeyim bacılarım hamdolsun :) Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip eylesin inşeAllah![]()
Var gibi gördüm ben hafif silik bir çizgi istiyorsanız inşeAllah vardırBenim testimede bakarmısın adetime 1 gün kaldı bugün yaptım
Amin canım inşeAllah çok sağolAyy şimdi gördüm çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucakla inşallah![]()
Adetime 2 gün kala yapmaya başlamıştım silik çizgiler görüyordum olduğunu hissetmiştim çünkü daha önceki aylarda denediğimde tek çizgi hariç bembeyaz oluyordu test ama bunda silik çizgi çıplak gözle görülüyordu hatta bekledikçe o çizgiyi daha net görmüştümAdetiniz gecikince mi kan verdiniz öncesinde mi kan verdiniz.bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Sağol canımAdetiniz gecikince mi kan verdiniz öncesinde mi kan verdiniz.bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Daha önceki yaptığım testlerde bembeyaz çıkardı tek çizgi harici bunda gözle görülür silik bir çizgi oluşmuştu ve fotoğrafta dahi çıkıyordu tabi kalite düşüyor silik olduğu için burda o yüzden görememeniz normal çok çok dikkatli bakmak gerekiyorBence direkt negatifti ama hamileymiş arkadaş? Bir ben mi göremiyorum bu çizgileri? Tereddüt bile etmezdim yani.