• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prodoctor erken gebelik testi

Konu sahibinden bahsediyorsan onda baya net görünüyordu canım ben son yorumu en son yazan arkadaşa attım. Çok dikkatli bakmak lazım bide buraya atınca fotoğraf kalitesi düşüyor. Sürekli yapa yapa anlıyorsun artık zaten çok bakmadan 😅
Aynen fotoğrafta çok gözukmuyor

Konu sahibinden bahsediyorsan onda baya net görünüyordu canım ben son yorumu en son yazan arkadaşa attım. Çok dikkatli bakmak lazım bide buraya atınca fotoğraf kalitesi düşüyor. Sürekli yapa yapa anlıyorsun artık zaten çok bakmadan 😅
3,4 gündür goguslerim hasas şiş agri var ilk defa böyle oluyor o yüzden şüphelendim

Eklentiler

• 1000046397.webp
    1000046397.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 24
Benim testimede bakarmısın adetime 1 gün kaldı bugün yaptım

Adetiniz gecikince mi kan verdiniz öncesinde mi kan verdiniz.bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍
Adetime 2 gün kala yapmaya başlamıştım silik çizgiler görüyordum olduğunu hissetmiştim çünkü daha önceki aylarda denediğimde tek çizgi hariç bembeyaz oluyordu test ama bunda silik çizgi çıplak gözle görülüyordu hatta bekledikçe o çizgiyi daha net görmüştüm

Adetiniz gecikince mi kan verdiniz öncesinde mi kan verdiniz.bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍
Sağol canım 🥰 gecikmemin 1.günü verdim 58 çıkmıştı ertesi gün kadın doğuma gidip ordan verdim 149 çıkmıştı o gün dış gebelik olamadığını söyledi doktor erken gitmişim diyordum ama iyiki de erken gitmişim kadın doğumdan kan vermek daha iyi bence çünkü doktor acilde sadece gebe olup olmadığınıza bakarlar dedi biz dış gebelik olup olmadığını da anlıyoruz dedi

Bence direkt negatifti ama hamileymiş arkadaş? Bir ben mi göremiyorum bu çizgileri? Tereddüt bile etmezdim yani.
Daha önceki yaptığım testlerde bembeyaz çıkardı tek çizgi harici bunda gözle görülür silik bir çizgi oluşmuştu ve fotoğrafta dahi çıkıyordu tabi kalite düşüyor silik olduğu için burda o yüzden görememeniz normal çok çok dikkatli bakmak gerekiyor

Back
X