Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar regl 5 gün var akşam prodoctor gebelik testi yaptım falan once hiçbirşey yoktu yarım saat içindede çizgi oluşmadı ama sabah kalktığımda bu şekildeydi aynı durumu yaşayan varmı acaba
Merhabalar regl 5 gün var akşam prodoctor gebelik testi yaptım falan once hiçbirşey yoktu yarım saat içindede çizgi oluşmadı ama sabah kalktığımda bu şekildeydi aynı durumu yaşayan varmı acaba
Ben yaşamıştım bu durumu ama adet oldum ve kaç kez aynı durumu yaşadım bu markayada güvenilmiyor daha iyi bir marka ile tekrarlayın isterseniz inşallah vardır
Ben yaşamıştım bu durumu ama adet oldum ve kaç kez aynı durumu yaşadım bu markayada güvenilmiyor daha iyi bir marka ile tekrarlayın isterseniz inşallah vardır
Merhaba. İlk 5-10 dakikadan sonra çıkan sonuçların doğruluk payı olmuyor bildiğim kadarıyla. Testin kutusunun üstünde de yazıyordur zaten. Allah en kısa zamanda, en güzel şekilde nasip eder inşallah