• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prodoctor gebelik testi

Aysenuuuur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
4
0
1
28
Merhabalar regl 5 gün var akşam prodoctor gebelik testi yaptım falan once hiçbirşey yoktu yarım saat içindede çizgi oluşmadı ama sabah kalktığımda bu şekildeydi aynı durumu yaşayan varmı acaba

Eklentiler

• IMG_3039.webp
    IMG_3039.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 46
Merhabalar regl 5 gün var akşam prodoctor gebelik testi yaptım falan once hiçbirşey yoktu yarım saat içindede çizgi oluşmadı ama sabah kalktığımda bu şekildeydi aynı durumu yaşayan varmı acaba
Ben yaşamıştım bu durumu ama adet oldum ve kaç kez aynı durumu yaşadım bu markayada güvenilmiyor daha iyi bir marka ile tekrarlayın isterseniz inşallah vardır 🙏💖

Merhaba. İlk 5-10 dakikadan sonra çıkan sonuçların doğruluk payı olmuyor bildiğim kadarıyla. Testin kutusunun üstünde de yazıyordur zaten. Allah en kısa zamanda, en güzel şekilde nasip eder inşallah 🤲🏻☺️

Back
X