Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım direk çıktıysa çizgi kan ver bence kanda olmayan teste de yansımaz yalanci pozitif vermediyseEki Görüntüle 3613713 Eki Görüntüle 3613714 Adete 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk yaptığımda daha silikti çizgi yarım saat sonra belirginleşti kuruma çizgisi mi sizce
Adetime 3 gün kala benimde aynı böyle çıktı aynı marka bende bilmiyorum ertesi gün sabah tekrarladım çıkmadı sende sabahları tekrarla benceEki Görüntüle 3613713 Eki Görüntüle 3613714 Adete 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk yaptığımda daha silikti çizgi yarım saat sonra belirginleşti kuruma çizgisi mi sizce
Canım direk çıktıysa çizgi kan ver bence kanda olmayan teste de yansımaz yalanci pozitif vermediyse
Siz tekrarladınız mıAdetime 3 gün kala benimde aynı böyle çıktı aynı marka bende bilmiyorum ertesi gün sabah tekrarladım çıkmadı sende sabahları tekrarla bence
Canım benimde böyle çıktı baya silik ama gözle net görülüyor senin sonuç ne olduSiz tekrarladınız mı
Dün sabah test berdim adetim 1 gün gecikti beta hcg 74.9 çıktı doktor 2 hafta sonra gel ultrasonda bakalım dediCanım benimde böyle çıktı baya silik ama gözle net görülüyor senin sonuç ne oldu
Çok sevindim canım gözün aydın benimkinde görüyormusunDün sabah test berdim adetim 1 gün gecikti beta hcg 74.9 çıktı doktor 2 hafta sonra gel ultrasonda bakalım dedi
Teşekkür ederimÇok sevindim canım gözün aydın benimkinde görüyormusun
Evet canım durdukça daha net oldu yarın tekrar yapıcam inşallah daha belirgin olurTeşekkür ederimgölge gibi bi çizgi var görüyorum ilk dakikalarda mı çıktı
Gecikmen oldu mu canımEvet canım durdukça daha net oldu yarın tekrar yapıcam inşallah daha belirgin olur
Hayır canım yarın bat normalmi sence daha mı koyu olmalıydıGecikmen oldu mu canım
Bat 1 2 gün gecikince direk kan ver bence idrar testlerine pek güvenilir değil psikolojik olarak çok yoruyor insanıHayır canım yarın bat normalmi sence daha mı koyu olmalıydı
Evde emin olunca gidip vericem canım zaten varsa regl da gecikir emin olurum bendeBat 1 2 gün gecikince direk kan ver bence idrar testlerine pek güvenilir değil psikolojik olarak çok yoruyor insanı