Prof Dr Ahmet Karacalar mi Op.Dr Emre Ilhan mi?

drogba23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
70
17
38
Arkadaslar burun ameliyati olacagim yakinda iki doktor arasinda kararsizim. Daha once ameliyat olanlar hangi doktoru tercih edersiniz?
Lutfen paylasirmisiniz?

Ahmet Karacalar prof,Heykeltraş,Yazar bir sürü bilimsel yayınları olan bir estetik cerrah. Emre İlhan op. kulak burun boğaz uzmanı.

Ama o konuda kim daha iyi bende çok merak ediyorum.

Ahmet Karacalar prof,Heykeltraş,Yazar bir sürü bilimsel yayınları olan bir estetik cerrah. Emre İlhan op. kulak burun boğaz uzmanı.

Ama o konuda kim daha iyi bende çok merak ediyorum.

Ahmet Karacalara burun ameliyati olan sadece bir kisiyi taniyorum. O da cok memnun. Ben ozellikle Profosor oldugu icin istiyorum. Fiyat olarak Emre Ilhan bana 6800 TL Ahmet Karacalar ise 6300 tl (Acibadem de olursa 8000 TL) Emre Ilhani bu siteye gelinceye kadar bilmiyordum. Emre beyin bu sitede bu kadar konusulmasi da ilginc sanki reklam yapar gibi.. Cok kararsizim gercekten..

Ahmet Karacalar iyidir iyi, hem estetik cerrah hem prof. Prof kolay olunmuyor zaten. Diğer doktoru bilmiyorum zaten hem estetik cerrah değil hem prof değil. İki tane KBB cinin bu kadar konuşulmasını bende anlamadım açıkcası. ( Muhammed Dilber ve Emre İlhan )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…