Tüp Bebek Merkezleri Prof. Dr. Ali Rüştü Ergür e tedavi olanlar

Elywashere

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2016
9
0
1
arkadaşlar aranızda Ali bey de tedavi olan var mı ya da jinemed de? Memnun musunuz? Tedavi sonuçlarınız olumlu mu?

arkadaşlar aranızda Ali bey de tedavi olan var mı ya da jinemed de? Memnun musunuz? Tedavi sonuçlarınız olumlu mu?
Biz eşimde sperm hareketliliği bozukluğu olduğu için başka bir doktorun tavsiyesiyle gittik. Ama o kadar çok pişman olduk ki gittiğimize , hastaneden çıkarken enkaz gibiydim. Eşimin sadece yüzde 1 hareketli spermi olmasına rağmen sizin çocuğunuz olur dedi ve ısrarla beni muayene etmek istedi. Tamamen numara olduğunu düşündüğüm şekilde benim yumurtalıklarıma baktı ve direk yüzüme yumurtalıkların yedi yaş yaşlı görünüyor , hemen tüp bebek yapmalıyız dedi . Bu arada AMH hormon testi de istedi ama testin sonucu zaten kötü çıkacak sonucu beklemeyelim dedi. Ben tabi ilk defa bende bu problemi duyduğum için (daha önce gittiğim bütün kadın doğumcular gayet doğurgan olduğumu söylemişti ) eşime hemen başlayalım diye yalvarmaya başladım . Neyse ki eşim çok soğukkanlı davrandı da o tüccarın ağına düşmedik. Ama inanın o kadar çok etkiledi ki beni bu durum , gittiğimiz gün reglimin ilk günüydü ve 3. gün AMH hormon testi yapılabiliyordu, yaşadığım stresten başlayan regli o gün kesildi ve tam bir hafta olmadı . Bu bekleme sürecinde ne kadar kahrolduğumu anlatamam . Bir hafta regliyi bekledik , bir hafta da sonucu bekledik .Eminim bu süreçte bir yıl yaşlanmışımdır. Sonuç olarak testi yaptırdık ve hiç de onun dediği gibi çıkmadı sonuç , değerlerim gayet iyiydi. Ali Rüştü ismi her aklıma geldikçe Allah'a havale ediyorum. Sonrasında mail attım böyle demiştiniz ama sonuç bu diye , cevap bile yazamadı. Tavsiyem bu tüccara güvenmeyin ve sizi kandırmasına izin vermeyin

Merhaba. Ben Temmuz ayinda Ali bey ile tanistim. Bir tanidik vasitasiyla. O zamana kadar cok doktor dolasmistik ama memnun kalmamistik. Temmuz ayinda basladigimiz tup bebek macerasinda ilk denemede dis gebelik yasamama ragmen ikincisinde yani kasim ayinda mujdeli haberimizi cok sukur aldik. Ve ben eşime de kesinlikle Ali beye devam etmek istedigimi, bundan sonra baska bir doktora asla gitmeyecegimi belirttim. Simdi gebeligimi de takip ediyor hocam sagolsun. Insanin enerjisinin uymasi cok onemli bence. Bir doktordan ziyade aileden biri gibi seviyoruz kendisi. Yatip kalkip dua ediyorum baska cikarci doktorlarin eline dusmeden hocamla tanistik diye. Pamuk gibi bir insan olmasinin yani sira sizi bilgilendiren 7/24 ulasabildiginiz candan bir doktor. Bizden cok daha uzun suredir tup bebek yapan arkadaslarimizdan diger doktorlari dinledikce inanamiyoruz. Hem maddi hem manevi insanlari yaralayanlarin yaninda Ali bey'in ne maddiyatciligini gordum ne de kirici uzucu bir tavrini. O çalıştığı ve beni kabul ettigi sürece jinekoloji alaninda gidecegim tek doktordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…