• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof.dr. Ali sertaç batıoğlu na teşekkür

bebisho

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
248
6
46
Sivas
Bende hamileyim sükurler olsun ...isteyen herkese en kisa zamanda nasip olmasini diliyorum ... 3,5 yilin sonunda Sertac hoca sayesinde evimize günes dogdu. Cok doktor gezdim kimseyi kötuleyemem ancak Sertac hoca dikkati is disiplini sayesinde bizi etkiledi.hatta nette bi bakinmistim hakkinda sert sinirli gibi bisiler okumustum cekinerekte gittim ne yalan ..ama dosyslarin arasinda kime ne ilac yazsam diye eli basinda düsünürken çok gördüm onu ve asla vazgecmeyecegime karar verdim ki iykide öyle yapmısim ..hamileleri gördukce bende bu gunu gorurmuyum dedim hep ve cok sukur gordum..büyük insan ne çok çifti guldurdu kimbilir ve daha ne yuzler guldurecek ...sizi asla unutmayacagiz. Bebeklerimiz dogdugunda ilk is sizi ziyaret etmek olacak..binlerce tesekkur ederiz.hep saglicakla kalin

Şu an Beylikdüzü Kolan Hastsnesinde.Ama ne hikmettir yanındaki Fuat Karatepe hastaları ondan daha çok.Hatta ben muayeneye gittiğimde hiç Sertaç beyin hastasının olduğunu görmüyorum.

Tüp bebek bölümü hastanenin en üst katında ve ikisi var sadece.Benim gözlemlerimce Prof. hep elinde bir bardak çayla odasına gidip öyle oturuyor,yazık diyorum,niye hastası yok acaba :)

Şu an Beylikdüzü Kolan Hastsnesinde.Ama ne hikmettir yanındaki Fuat Karatepe hastaları ondan daha çok.Hatta ben muayeneye gittiğimde hiç Sertaç beyin hastasının olduğunu görmüyorum.

Tüp bebek bölümü hastanenin en üst katında ve ikisi var sadece.Benim gözlemlerimce Prof. hep elinde bir bardak çayla odasına gidip öyle oturuyor,yazık diyorum,niye hastası yok acaba :)
:):) bende fuat beye gıderken aynı seylerı dusunuyordum . Hastalarını azarlaması da cok ıtıcı geliyordu. Bırgun gozgoze geldim merhaba dıyeyım dedım heh dedi :) dedim merhaba nasılsınız:) saol saol dedı güldüm cok . Ne guzrl size en buyuk mutlulugu vermıs .

:):) bende fuat beye gıderken aynı seylerı dusunuyordum . Hastalarını azarlaması da cok ıtıcı geliyordu. Bırgun gozgoze geldim merhaba dıyeyım dedım heh dedi :) dedim merhaba nasılsınız:) saol saol dedı güldüm cok . Ne guzrl size en buyuk mutlulugu vermıs .
yani oradan iş cikmaz diyosunuz :/

yani oradan iş cikmaz diyosunuz :/
Yok oyle dıyemem. Ben dr ve tavrına önem verıyorum. O yuzden dısardan yorum yaptım gordugum kadarıyla . Ben asla gıtmezdım ama pozıtıf alanlarda varmış ne guzell

Back
X