Merhaba bende Atıl Hocayı duydum çok iyiymiş gerçekten 21. Hafta ideal bence numarasını bana mesajla gönderebilir misiniz ? Bir de fiyat bilgisi verebilir misiniz sorun olmazsa tabiki
Atıl hocayı bilmeyen yoktur tamam da 800 de çok değil mi ya?
İyi olurdu.Valla canım pazarlık payı olaydı keşke :)))
Yok Allah a şükür her şey yolunda. Sadece böyle önemli testleri en iyi yerde yaptırmak gerektiğini düşünüyorum. Tabi maddiyat el verdikçe.İyi olurdu.
İnşallah riskli bi durumun yoktur.sadece iyi bir riskli gebelik uzmanı olduğu için gidiyorsundur.
Benim dr da risk görsem riskli gebelik uzmanına gönderirdim-- ki onlar bile %85 oranla saptayabilirler--dedi. ama sana gerek yok sadece başka bi uzman görsün dersen bi prof önereyim dedi ve orda yaptırdım.Allaha şükür bir sorun yok şimdilik.inşallah hep böyle devam eder ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.Yok Allah a şükür her şey yolunda. Sadece böyle önemli testleri en iyi yerde yaptırmak gerektiğini düşünüyorum. Tabi maddiyat el verdikçe.
Benim dr da risk görsem riskli gebelik uzmanına gönderirdim-- ki onlar bile %85 oranla saptayabilirler--dedi. ama sana gerek yok sadece başka bi uzman görsün dersen bi prof önereyim dedi ve orda yaptırdım.Allaha şükür bir sorun yok şimdilik.inşallah hep böyle devam eder ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
bazı topiclerde de 2 ve 3 lü test yerine başka bir test yaptıran arkadaşlar var.2 bin civarıydı maliyeti.
Gittikleri hastanelerde 600 muayene ücreti ödeyen ve doğum ücreti için 17000 ve 20000 gibi ütopik rakamlar alanlar var.maddiyat elverse bile biraz fazla mı ne?
Yok yok 2 li 3 lü risk olanlarda değil.Canım valla maddiyat el verirse bende en güzelini yapmak isterim. Acıbadem Amerikan hastanesi felan Doğum ücretleri o civarda özel sigorta yoksa.
2 li test veya 3 lü riskli çıkanlar aminosentez sanırım sıvı aldırma işlemi yaptırıyorlar. Ama bizim yaptıracağımızın bu testlerle ilgisi yok. Detaylı ultrasonda bebeğin organları beyni kemik ölçümü vs yapılıyor. Bir sıkıntı varsa Allah korusun Doğum sonrası müdahale edilmesi kolay oluyor. Bunun saptanması içinde iyi bir uzman gerekiyor. Detaylı ultrasonu her yer yapıyor tabiki ama önemli olan iyi bir uzmana yaptırmak. Böyle önemli testlerde bence durum el veriyorsa yaptırılmalı. Atıl bey de alanında en iyilerden... yoksa bende muayene için özele gidiyorum ama çok da Amerikan Acıbadem gibi pahalı bir hastaneye gitmiyorum. Bak sende bir Prof da yaptırmışsınoysa normal doktorlarımız Prof değildir. Yani en azından benim değil. Dediğim gibi durumun el veriyorsa keşke dememek ve sorunları minimalize etmek için kesinlikle iyi doktorlara gitmeli...
Yok yok 2 li 3 lü risk olanlarda değil.
2 li ve 3 lü hiç yapılmadan hormony yaptırdılar.
Türkiyede yapılmıyormuş.ABD ye gönderildi kanlar.sonucu da 1 ayda geldi allahtan onların da temiz çıktı,amniyosentezden farklı yani.
Ben ayrıntılıyı yaptırdım zaten.
dr 45 dk inceledi hatta bana da anlattı.hatta cd de verdi.açıp açıp izliyoruz.görmemişler hesaaabı :)
benimki de prof değil.
Doktorum da zaten normalde detaylıyı prof un yapması daha iyi ama riskin varsa riskli gebelik uzmanına gitmelisin dedi.
Bu arada sanırım ben çok kilo aldım 6 falan 23.haftadayım.ömceden bir düşüğüm olduğu için genelde dinleniyorum ama prof günlük 1 saat yürü dedi.
Ben de dr uma bazı ilaçları bıraksam nasıl olur dedim ama kabul etmedi.6 tane içiyorum şimdilik.tabi ki kilolarda bunların da etkisi vardır.neyse artık doğum sonrası inşallah veririz yeter ki kuzular sağlıklı olsun.NE güzel bende alırım cd yi büyük ihtimal boyna izlerim :)) bende baya kilo aldım ilk haftalar midem çok ağrıyordu sürekli yemek zorunda kaldım 1 saatte birdoktorum vitamini bıraktırdı o da çok yediriyor dedi sonumuz hayrolsun :/
12 ocak da gidicem detaylıya inşallah hayırlı güzel haberler alırım bende bebeğimden...
Ben de dr uma bazı ilaçları bıraksam nasıl olur dedim ama kabul etmedi.6 tane içiyorum şimdilik.tabi ki kilolarda bunların da etkisi vardır.neyse artık doğum sonrası inşallah veririz yeter ki kuzular sağlıklı olsun.
Sen inşallah 1 ay sonra falan bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlarsın.o zaman hamileliğin daha bi farkına varıyor insan.hiç ummadığın anlarda bebeğin ben burdayım diyor:)
Demirİnşallah... çok kullanıyorsun ya ne ilaçları bunlar. Ben sadece Demir hapı kullanıyorum
Ben annede veya bebekte riskli bi durum yoksa bu fiyatların biraz da sömürü olduğunu düşünüyorum ha doktor bir şey fark eder der ki bi de şu isim baksın tamam ama böyle her gebenin de 800 tl ödeyerek ayrıntılı usg yaptırmasına gerek yok bence 200-300 e de yapan gayet iyi doktorlar var zaten bu talep yüzünden fiyatlar almış başını uçmuş bu nedir yaniCanım valla maddiyat el verirse bende en güzelini yapmak isterim. Acıbadem Amerikan hastanesi felan Doğum ücretleri o civarda özel sigorta yoksa.
2 li test veya 3 lü riskli çıkanlar aminosentez sanırım sıvı aldırma işlemi yaptırıyorlar. Ama bizim yaptıracağımızın bu testlerle ilgisi yok. Detaylı ultrasonda bebeğin organları beyni kemik ölçümü vs yapılıyor. Bir sıkıntı varsa Allah korusun Doğum sonrası müdahale edilmesi kolay oluyor. Bunun saptanması içinde iyi bir uzman gerekiyor. Detaylı ultrasonu her yer yapıyor tabiki ama önemli olan iyi bir uzmana yaptırmak. Böyle önemli testlerde bence durum el veriyorsa yaptırılmalı. Atıl bey de alanında en iyilerden... yoksa bende muayene için özele gidiyorum ama çok da Amerikan Acıbadem gibi pahalı bir hastaneye gitmiyorum. Bak sende bir Prof da yaptırmışsınoysa normal doktorlarımız Prof değildir. Yani en azından benim değil. Dediğim gibi durumun el veriyorsa keşke dememek ve sorunları minimalize etmek için kesinlikle iyi doktorlara gitmeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?