- 23 Ocak 2018
- 291
- 185
- 103
- Konu Sahibi Basharfibenz
Merhaba arkadaşlar, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde, Cem Fıçıcıoğlu’nda tedavi olan varsa fikirlerini paylaşabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım defalarca deneyip olmayan bir arkadaşım Cem beyle amacına ulaştı çok memnun öyle demişti bana şimdi ben de gitmeyi planlıyorumMerhaba arkadaşlar, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde, Cem Fıçıcıoğlu’nda tedavi olan varsa fikirlerini paylaşabilir mi?
Ben de bugün gittim planladık tedavi başlayacak nasipse aralık gibiBen gittim, tanıştık bilgi aldık. Çok memnun kaldım. Devam etmeyi düşünüyorum.
merhaba tekrar bende tedavi için gideceğim ilk etapta önereceğiniz bir durum var mı fiyat bayaca fazla o sebple indirim falanyapıyorlar mı bir de ilk gittiğinizde ödeme yaptınız mı özel sağlık sigortasını karşılamıyor sanırımBen gittim, tanıştık bilgi aldık. Çok memnun kaldım. Devam etmeyi düşünüyorum.
Maalesef yazdıklarınızı geç gördüm 2 kez cem beyde olumsuz tüp bebek için deneme yaptım tabiki kısmet bu işler fakat o kadar egolu bildiğini okuyan ve özellikle bir dediği diğerini tutmayan bir kişilik kesinlikle hastasının psikolojisine göre davranmıyor benimle birlikte tedavi olan arkadaşlar da memnun kalmadı yani bildiğim 8 kişi var hiç biri memnun kalmadı sadece ilgi alaka ilk anlarda sonrasında sallıyorlar resmen .Sizede geçmiş olsun umarım şimdi iyisinizdirMerhaba herkese, başlık eskide kalmış ama ben yine de yazmak istedim. Ben tüp bebek tedavisi için değil de kist tedavisi için gitmiştim kendisine. İlgili gibi görünmesine karşın çok da önemsenmedim açıkçası, maille zar zor ulaşıyordum. Gittiğimde de çok vakti olmadığı için 5dk da yolluyolardı beni. Kendisine güvenmeme rağmen maalesef güvenim boşa çıktı. Boşu boşuna yapılan bir kist ameliyatı ve işkence dolu geçen 1.5 ay.. Kendisi sürekli tedaviyi geciktirdiğim için sonuç alamadığımızı ima etti. (farklı doktorlara da görünmüştüm kendisinden önce ama müdahelede bulunmadılar. Bu konuyu ona ilettiğimde birkaç doktordan daha görüş almam gerektiğini iletmişti.) Eğer kendisinin bana farklı doktorlara görünmem gerektiği tavsiyesini dikkate alsaydım aylarca ilaç yüklemesi, gereksiz ameliyat ve dayanılmaz acılara maruz kalmazdım. Baktım olacak gibi değil yeditepe ünv hastanesine artık gitmemeye karar verdim. Kendi kliniğinde hizmet veren bir cerraha giderek durumu çözdüm ancak hala tedavi halindeyim inşallah son bulur. Size de tavsiyem farklı doktorlara görünmeden sadece birine inanmayın. Ego ve tek bir yönde düşünme yapısı insanları yanıltabiliyor sanırım ama onlar durumu anladığında olan sizin bozulan sağlığınıza, kaybolan zamanınıza ve paranıza oluyor. Bu arada benim özel sağlık sigortam tedaviyi karşıladı ancak limitimde bitti diğer doktorlara gittiğimde kullanamadım. Eğer limitli ise sigortanız iyi düşünün ve doğru karar verin. Sanırım tüp bebek için özel sağlık sigortası karşılama durumu bulunmuyor. SSK anlaşmaları da yok. Kusura bakmayın biraz içimi dökmüş gibi oldum. Herkese bol sağlıklı, mutlu günler :)
Bende bu ay tüp bebek tedavisine geçicem doktorumun özel muayanesi var. Tüp bebek tedavisini yeditepe üniversitesinde yaptırdığını söylemişti tedavinin başında. Şimdi ordaki tüp bebek ekibinin ayrılıp acıbadem hastanesine geçtiğini tedavimin acıbademde olacağını söyledi. Ben de bir araştırma yaptım Cem Bey yeditepedeyken Acıbadem hastanesine geçmiş ekibide sanırım onla birlikte geçmişler. Benim tedavi sürecimde onlar ilgilencek sanırım. Sizin yorumlarınızı da okuyunca kafam karıştı vallaAyrıca tüp bebek olumsuz sonuçlanınca, ben yeni tedavi için maddi manevi hazır olmadığımı söylediğimde Cem Bey, istersek bir aşılama yapabileceğimizi söyledi, daha ekonomik olacağını belirtti. Oysa ki ben en başta bile aşılama istememiştim.
Merhaba, umarım güzel bir süreç olur sizin için. Herkes aynı şeyi yaşamayabilir. Ben sadece deneyim ve fikirlerimi yazmak istedim. Eğer kendi doktorunuza güveniyorsanız, en doğru bilgiyi size o verecektir.Bende bu ay tüp bebek tedavisine geçicem doktorumun özel muayanesi var. Tüp bebek tedavisini yeditepe üniversitesinde yaptırdığını söylemişti tedavinin başında. Şimdi ordaki tüp bebek ekibinin ayrılıp acıbadem hastanesine geçtiğini tedavimin acıbademde olacağını söyledi. Ben de bir araştırma yaptım Cem Bey yeditepedeyken Acıbadem hastanesine geçmiş ekibide sanırım onla birlikte geçmişler. Benim tedavi sürecimde onlar ilgilencek sanırım. Sizin yorumlarınızı da okuyunca kafam karıştı valla
Merhabalar daha önce gördm yazınızı ama üye değildm cvplayamadm ne yaptınız peki nerde tedavi görüyorsunuz ben cem beye başlamadan önce burda yazılanları okumuştum olumsuz olumlu hepsini bu benm fikrimi değiştirmedi hiç bi şekilde eşimde bende cok ısındık kendisine çünkü bayanın dediği gibi yoğun bi dr kendisi ama elinden geldiği kadar vaktinin yettiğnce ilgilenmeye calısıyor ben şuan transfer öncesi dinlenmedeyim pko görüntüm olduğu icin 2 adet sonrası transfer yapacağını söyledi kasım başında inşallah transferimi yapacak benm demek istediğm herkesin beklentisi farklı ben zaten samimi bi insan değilim kendisini 10-15 kez görmeme rağmen daha yeni yeni muhabbet ediyorm ama ilk günden beri benimle sıcak konuşmaya devam etti cok kasılan birisiyim muayenede bu konuda cok yardımcı oldu artık gittiğimde asistanlara tutun kaçmasın bu kız diye makara bile yapıyoruz ben memnun kaldım her konuda cok detaycı paragöz değil kesinlikle bana öyle davranmadı biz başka merkezlere de gittik hemen başta para olayına girip ücreti istediler ancak cem bey hep acelesi yok ya verirsiniz dedi biraz uzun oldu yazım ama detaylı bilgi vermek istedm size veya bir başkasına ha derseniz transferinz daha olmamış belki negatif sonuç alcaksınız ama dondurulmuşlarımla bitene kadar cem beyde denerimBende bu ay tüp bebek tedavisine geçicem doktorumun özel muayanesi var. Tüp bebek tedavisini yeditepe üniversitesinde yaptırdığını söylemişti tedavinin başında. Şimdi ordaki tüp bebek ekibinin ayrılıp acıbadem hastanesine geçtiğini tedavimin acıbademde olacağını söyledi. Ben de bir araştırma yaptım Cem Bey yeditepedeyken Acıbadem hastanesine geçmiş ekibide sanırım onla birlikte geçmişler. Benim tedavi sürecimde onlar ilgilencek sanırım. Sizin yorumlarınızı da okuyunca kafam karıştı valla
Bende bu ay tüp bebek tedavisine geçicem doktorumun özel muayanesi var. Tüp bebek tedavisini yeditepe üniversitesinde yaptırdığını söylemişti tedavinin başında. Şimdi ordaki tüp bebek ekibinin ayrılıp acıbadem hastanesine geçtiğini tedavimin acıbademde olacağını söyledi. Ben de bir araştırma yaptım Cem Bey yeditepedeyken Acıbadem hastanesine geçmiş ekibide sanırım onla birlikte geçmişler. Benim tedavi sürecimde onlar ilgilencek sanırım. Sizin yorumlarınızı da okuyunca kafam karıştı valla
Merhabalar , yazınızı biraz geç okudum nerdeyse 1 aydır foruma girmiyodum. cem beyle ilk tüp bebek denememizi yaptık. malesef olumsuz sonuçlandı. inşşalh sizinkiler gebelikle sonuçlanır. Bu işlerin nasip işi olduğuna inanıyorum Cem beyin elinden geleni yaptığına inanıyorum. benle birlikte bir sürü aynı anda transferi olan hastaları vardı. onların gebelikle sonuçlandı benimkisi malesef olmadı.Merhabalar daha önce gördm yazınızı ama üye değildm cvplayamadm ne yaptınız peki nerde tedavi görüyorsunuz ben cem beye başlamadan önce burda yazılanları okumuştum olumsuz olumlu hepsini bu benm fikrimi değiştirmedi hiç bi şekilde eşimde bende cok ısındık kendisine çünkü bayanın dediği gibi yoğun bi dr kendisi ama elinden geldiği kadar vaktinin yettiğnce ilgilenmeye calısıyor ben şuan transfer öncesi dinlenmedeyim pko görüntüm olduğu icin 2 adet sonrası transfer yapacağını söyledi kasım başında inşallah transferimi yapacak benm demek istediğm herkesin beklentisi farklı ben zaten samimi bi insan değilim kendisini 10-15 kez görmeme rağmen daha yeni yeni muhabbet ediyorm ama ilk günden beri benimle sıcak konuşmaya devam etti cok kasılan birisiyim muayenede bu konuda cok yardımcı oldu artık gittiğimde asistanlara tutun kaçmasın bu kız diye makara bile yapıyoruz ben memnun kaldım her konuda cok detaycı paragöz değil kesinlikle bana öyle davranmadı biz başka merkezlere de gittik hemen başta para olayına girip ücreti istediler ancak cem bey hep acelesi yok ya verirsiniz dedi biraz uzun oldu yazım ama detaylı bilgi vermek istedm size veya bir başkasına ha derseniz transferinz daha olmamış belki negatif sonuç alcaksınız ama dondurulmuşlarımla bitene kadar cem beyde denerim
inşşallah uğurlu gelir inancımızı hiç kaybetmemiz lazım benim ilk denememdi olmadı. Şuan beklemedeyim. Bidahakini zeynep kamilde yapmayı düşünüyorum.Merhabalar,
Cem bey yeditepe'deyken hastasıydım. Negatif sonuçlanan iki denememiz oldu ama bu işler kısmet. Genel olarak hem kendisinden hem ekibinden memnundum. Ancak önden haber vermeden tedavimin ortasında pat diye acıbadem'e geçtiğini duyunca ne yapacağımı şaşırdım. Bu konuda duyarlı davranmamasına da bozuldum açıkçası.
Cem bey'in ekibi aynen duruyor yeditepe'de, onu çok net söyleyebilirim. Sadece sekreteryadaki iki kişi acıbadem'e geçti cem bey'le birlikte. Bunun dışında cem bey'in ekibindeki uzman ve doçent doktorlar, embiryologlar ve hemşireler hala yeditepe'deler. Cem bey'in yerine de çapa üniversitesi'nde ilgili bölümün başkanı olan prof. dr. Erkut Attar geldi. Kendisiyle yeni tanıştım. Oldukça sempatik ve insan canlısı biri. Araştırdığım kadarıyla tüp bebek konusunda da fazlasıyla tecrübeli. Ben çok ısındım. İnşallah uğurlu gelir.
Sağlık olsun inşallah 2. Denemenizde olumlu sonuçlar alırsınız rabbim gönlünüze göre versinMerhabalar , yazınızı biraz geç okudum nerdeyse 1 aydır foruma girmiyodum. cem beyle ilk tüp bebek denememizi yaptık. malesef olumsuz sonuçlandı. inşşalh sizinkiler gebelikle sonuçlanır. Bu işlerin nasip işi olduğuna inanıyorum Cem beyin elinden geleni yaptığına inanıyorum. benle birlikte bir sürü aynı anda transferi olan hastaları vardı. onların gebelikle sonuçlandı benimkisi malesef olmadı.
Amiiin insallahSağlık olsun inşallah 2. Denemenizde olumlu sonuçlar alırsınız rabbim gönlünüze göre versin![]()
biraz geç gördüm yazdıklarınızı kusura bakmayın acibadem de denediniz mi memnun kaldınız mı ? Bende tekrar denicem 3.kez ama hiç bir yerde karar kılamadım o sebeple sakince doğru tercih yapmayı bekliyorumBende bu ay tüp bebek tedavisine geçicem doktorumun özel muayanesi var. Tüp bebek tedavisini yeditepe üniversitesinde yaptırdığını söylemişti tedavinin başında. Şimdi ordaki tüp bebek ekibinin ayrılıp acıbadem hastanesine geçtiğini tedavimin acıbademde olacağını söyledi. Ben de bir araştırma yaptım Cem Bey yeditepedeyken Acıbadem hastanesine geçmiş ekibide sanırım onla birlikte geçmişler. Benim tedavi sürecimde onlar ilgilencek sanırım. Sizin yorumlarınızı da okuyunca kafam karıştı valla
Acibademde denedimmalesef negatif . Simdi zeynep kamile gitmeye karar verdim bende. Negatif olunca tekrar ayni yere gitmek istemdxim hem maddi hem manevi yiprandogimi hissediyorumbiraz geç gördüm yazdıklarınızı kusura bakmayın acibadem de denediniz mi memnun kaldınız mı ? Bende tekrar denicem 3.kez ama hiç bir yerde karar kılamadım o sebeple sakince doğru tercih yapmayı bekliyorum