prof dr Cemil Akgul

NS72

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
111
0
316
İstanbul
merhaba arkadaşlar prof dr cemil akgul gıden arkadaşlar var mı acaba çapada prof.kendısı incirlide burosu a.s

Selam cemil akgülü sormuşsunuz .Evet incirlide ve nişantaşında var.ıncirlideki eşinin muayahanesi.ama geneldede orda oluyor.çok çok iyi bir doktor.öncesinde 3 düşük yapmıştım Onun sayesinde sebebi bulundu.şuan 16 aylık bir kızım var.kesinlikle tavsiye ederim.

arkadaşlar aranızda cemil beyde tüp bebek yapıp hamile kalan ve sağlıklı bebeği olan varmı?:92::92:ben başka yerde yaptırdıydım 3 deneimde tuttu ama doktor hatası üzünden hasta doğdu ve 15 aylıkken kaybettik sonra tekrar yaptık bu sefer 10 hafta hamilelikte kalbi durdu ve kürtaj yapıldı doktoru değiştirecem ama nerei hangi doktora gideceğimi karar veremiyorum ne olur tavsiye edin lütfen nisanda tedaviye başlamak istiyordumsağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı bebek ve ya bebekler olsun diye iyi doktor olması gerek sadece tüp bebeği önemsemesin hamileliğide önemsesin.benim eski dr.önemsemedi ve acisını bebeğim çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…