Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben 7 ekimde ameliyat oldum kendisine.sorularınız varsa cvplıyım
hayır fotoğraf koymadım. çünkü şişliklerden dolayı rahatsız oluyorum. memnun olup olmadığımı merak ediyorsanız şöyle diyeyim. 4 ay oldu ve hala belirgin şişliklerim var burun kenarlarında göz altlarına doğru. ve tabiki burun ucunda. bu durum beni bayağı yıprattı. belki normaldir ama burdan bazı insanların fotoğraflarını incelediğimde 2 aylık olan burunlarda bile öyle bir problem görmedim.zaten cihat hoca temmuz gibi tekrar gitmemi istedi. o dediğim bölgedeki şişlikler duruyorsa revizyon olabilirmişim. bilmiyorum ne desem seni yanlış bilgilendirmek istemiyorum ama ben acele ettim galiba doktor seçiminde. cihat hoca çok iyi biri, başarılıda ama ben hayal kırıklığına uğradım açıkçası. baya yıprandım. keşke demekten nefret ederim ama acele ettiğim için pişmanım. sonuçta yüzünün ortasında bir organ. önemi çok. çok iyi düşün ve gerçekten iyi araştır. tek bir doktorla görüşme. umarım gönlünden geçen olurcihat beyin hastalarına ait resim bulamadım, sizin koyduğunuz resim var mı?
hayır fotoğraf koymadım. çünkü şişliklerden dolayı rahatsız oluyorum. memnun olup olmadığımı merak ediyorsanız şöyle diyeyim. 4 ay oldu ve hala belirgin şişliklerim var burun kenarlarında göz altlarına doğru. ve tabiki burun ucunda. bu durum beni bayağı yıprattı. belki normaldir ama burdan bazı insanların fotoğraflarını incelediğimde 2 aylık olan burunlarda bile öyle bir problem görmedim.zaten cihat hoca temmuz gibi tekrar gitmemi istedi. o dediğim bölgedeki şişlikler duruyorsa revizyon olabilirmişim. bilmiyorum ne desem seni yanlış bilgilendirmek istemiyorum ama ben acele ettim galiba doktor seçiminde. cihat hoca çok iyi biri, başarılıda ama ben hayal kırıklığına uğradım açıkçası. baya yıprandım. keşke demekten nefret ederim ama acele ettiğim için pişmanım. sonuçta yüzünün ortasında bir organ. önemi çok. çok iyi düşün ve gerçekten iyi araştır. tek bir doktorla görüşme. umarım gönlünden geçen olur
kendim için bayağı araştırma yapmıştım doktor konusunda sana fikir verebilirim. Serdar Eren, Fatih Dağdelen, Emre İlhan hastaları çok memnnun. acele etmeseydim serdar erene olacaktım aslında. ama o da randevuyu geç bir zmana veriyor.aynı zamanda ücreti de yüksek. Araştırdığım kadarıyla alanında çok başarılıymış.bir çok ünlü ismin ameliyatını yapmış. revizyon yaptırmam gerekirse ona olurum muhtemelen. sen daha detaylı araştırısın tabi. benimki bi öneri sadece. umarım her şey dilediğince olurgeçmiş olsun öncelikle, 6 aydan sonra şişler iner diyorlar cilt tipine, ne kadar işlem yapıldığına da bağlı sanırım epeydir resim inceliyorum aynı doktorun elinden çıkmış olsa dahi iyileşme süreci farklı oluyordur ve önden çok şiş görünüp sonradan inen birçok burun gördüm. özellikle burun kalın deriliyse 6 aydan önce şişler inmiyor diyorlar. teşekkür ederim cevabınız için bir yanım hemen yaptırıp kurtulmak istiyor bir yanım daha fazla doktorla görüşmeden karar vermemi engelliyor.
canım memnun kaldın mı Cihat Bey'den?Arkadaslar merhaba bu hafta cihat beye burun ameliyati olmak icin gun aldim.daha once cihat beye ameliyat olan varsa fikirlerini duymak isterim simdiden tesekkurleer :)
Merhaba, Ben de sormak istiyorum: Nasıl geçti ameliyatın? Memnun kaldın mı Cihat bey'den?merhaba ben 7 ekimde ameliyat oldum kendisine.sorularınız varsa cvplıyım
hayır fotoğraf koymadım. çünkü şişliklerden dolayı rahatsız oluyorum. memnun olup olmadığımı merak ediyorsanız şöyle diyeyim. 4 ay oldu ve hala belirgin şişliklerim var burun kenarlarında göz altlarına doğru. ve tabiki burun ucunda. bu durum beni bayağı yıprattı. belki normaldir ama burdan bazı insanların fotoğraflarını incelediğimde 2 aylık olan burunlarda bile öyle bir problem görmedim.zaten cihat hoca temmuz gibi tekrar gitmemi istedi. o dediğim bölgedeki şişlikler duruyorsa revizyon olabilirmişim. bilmiyorum ne desem seni yanlış bilgilendirmek istemiyorum ama ben acele ettim galiba doktor seçiminde. cihat hoca çok iyi biri, başarılıda ama ben hayal kırıklığına uğradım açıkçası. baya yıprandım. keşke demekten nefret ederim ama acele ettiğim için pişmanım. sonuçta yüzünün ortasında bir organ. önemi çok. çok iyi düşün ve gerçekten iyi araştır. tek bir doktorla görüşme. umarım gönlünden geçen olur
Merhaba ben yaklasık 2 bucuk sene önce ameliyat oldum Cihat Hoca'dan. Kendisi çok iyi biri ve ameliyat süresince çok fazla morluğum olmadı ve ağrımda olmadı. Ama genelde yaptığı ameliyatlarda revizyon oluyor. Çünkü mümkün olduğunca burunu doğal bırakmaya çalışıyor. Ama bazı kötü yanları da var. Mesela beğenmediğiniz kısımları dile getirdiğinizde size hemen sen eski halini bilmiyorsun sanki bak böyleydi anca böyle oluyor vb. şeyler söylüyor. Son görüşmemizde ben çok kırıldım. Çünkü yaklaşık bir yıl önce burnumun sol tarafında çöküntü belirdi ona dolgu yaptı ve burnum şuan bildiğin kemerli gibi üstelik bu kemer sadece sağ taraftan belli oluyor. Ve dolgunun geçmesi 2 yıl sürecekmiş ama dolguyu yaptığında böyle bisey dememişti. 2 yıl sonra hala bombe kalırsa ameliyat edecekmiş. Bana öneren arkadaşla konuştum o da revizyonlu ameliyat olmuş zaten. Ben bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Bu yüzden bu sefer başka bir doktor ile anlaştım. Araştırdığım kadarıyla çok iyiymiş. Tabi onun reklamı olmasın diye isim veremeyeceğim.
Ve ve vee bu yaz kendisine GERÇEKTEN burun ameliyatı oldum! Tıp öğrencisi olduğum için de ameliyat öncesi ve sonrasını kapsayan detaylı bir hasta günlüğü tuttum. Sabah akşam doktorum yanı başımda olduğu için ise kendisine sorduğum sorularla beraber eksiksiz bir hasta raporu gibi oldu. Birkaç gün boyunca saat saat dakika dakika o anlarda neler hissettiğimi, neler yaptığımı ve neler yapmamam gerekenleri not aldım. Yazıları bilgisayar ortamına geçirdikten sonra bastırmayı da düşünüyorum. Böylelikle ilk ağızdan neler olup bittiğini öğrenebilirsiniz..
Artık net bir şekilde empati kurabildiğime göre yorumlarımı yapabilirim. Ne ağrı ne acı ne de morluk. Yani babam diye demiyorum gerçekten dünyanın en kolay ameliyatıymış meğer. Korkulucak h-i-ç-b-i-r şey yok..
Babamın binlerce hatta çok daha fazla ameliyat (eşittir bilgi) geçmişi var..
"..Ama genelde yaptığı ameliyatlarda revizyon oluyor.." tabirini kullanmak çok yanlış diye düşünüyorum. Bütün yaptığı ameliyatların listesi ve sonuçları elinizde yok ise doktoru lekelemekten başka bir şey yapmış olmuyorsunuz. Sadece babam için demiyorum bütün farklı branştaki doktorları kapsayarak bunu söylüyorum.
Yapımızdan ötürü başımıza gelen güzel şeylerden çok, hoşumuza gitmeyen şeyleri konuşmayı daha çok severiz; ama karşımızdakinin 6 sene tıp fakültesinde ağır bir eğitim almış, sonrasında TUS denilen zor bir sınava girmiş, 2 yıl mecburi hizmetini yapmış, yine bir 6 sene kadar uzmanlaşmak istediği branş için asistan olmuş ve uzmanlık sonrasında akademik kariyerini yurtiçi ve yurtdışında devam ettirip uzun yıllar sonunda Prof. olmuş bu insanlara lütfen saygı duyalım..
Paragraflarca yazıyorum çünkü onların gözünden baktığımda esas kırılabilecek tarafın onlar olduğunu biliyorum. Lütfen kendisiyle de irtibata geçmekten çekinmeyin tanıdığım en tatlı doktorlardandır.
Mesela yaşadığım birkaç tatlı olay
Ameliyat sonrasında bildiğiniz üzere iki burun deliğinizde nur topu gibi tamponlarınız oluyor.. Herkesin kendine ait bir stili var, Cihat Hoca tampon koyar. Neyse bende de tamponlar olduğu için onlar çıkana kadar doğal olarak ağızdan nefes almam gerekiyordu. Burun tıkanık olunca da gece biraz horlamışım sanırım.. Kıyamam sabah bir baktım ki canım doktorum akşamdan duymuş sesimi gelmiş yanıma kıvrılmış.
Alçım çıktıktan sonra da eli burnumdan hiç ayrılmadı sürekli yanıma gelip "dur bi kemiklerimi kontrol edeyim" diyordu. Sağolsun burun ameliyatı sonrası önerdiği burun masajını hep o bana yaptı. Hastası kendi evinde olunca tabi resmen peluş oyuncağına döndüm.
Şuan ameliyatımın üzerinden 2ay geçti ve ben çok memnunum! Ameliyat olduğumu bilmeyenlerden hiç "Burnunu mu yaptırdııın??" sorusunu da işitmedim.
Mutlu geceler herkese![]()
merhaba ben 7 ekimde ameliyat oldum kendisine.sorularınız varsa cvplıyım
Senin bütün sürecini yakından görmüş biri olarak 17.07.2017'de ameliyata giriyorumMerhaba,
10.04.17 de burun ameliyatı oldum.Son derece memnun kaldım.Çok hafif beli belirsiz bir morluk ve çok hafif bir göz altında şişme oldu.
Burnum tam istediğim gibi oldu.
4. gün işe başladım.Bugün 5. gün yorum yazıyorum
Annem Cihat Hocanın babasına ameliyat olmuş,güven üzerine gittik ve yanılmadık.
Teşekkürler.
Baris Cakir sanirim en iyisi burundaMerhaba ben yaklasık 2 bucuk sene önce ameliyat oldum Cihat Hoca'dan. Kendisi çok iyi biri ve ameliyat süresince çok fazla morluğum olmadı ve ağrımda olmadı. Ama genelde yaptığı ameliyatlarda revizyon oluyor. Çünkü mümkün olduğunca burunu doğal bırakmaya çalışıyor. Ama bazı kötü yanları da var. Mesela beğenmediğiniz kısımları dile getirdiğinizde size hemen sen eski halini bilmiyorsun sanki bak böyleydi anca böyle oluyor vb. şeyler söylüyor. Son görüşmemizde ben çok kırıldım. Çünkü yaklaşık bir yıl önce burnumun sol tarafında çöküntü belirdi ona dolgu yaptı ve burnum şuan bildiğin kemerli gibi üstelik bu kemer sadece sağ taraftan belli oluyor. Ve dolgunun geçmesi 2 yıl sürecekmiş ama dolguyu yaptığında böyle bisey dememişti. 2 yıl sonra hala bombe kalırsa ameliyat edecekmiş. Bana öneren arkadaşla konuştum o da revizyonlu ameliyat olmuş zaten. Ben bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Bu yüzden bu sefer başka bir doktor ile anlaştım. Araştırdığım kadarıyla çok iyiymiş. Tabi onun reklamı olmasın diye isim veremeyeceğim.