• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Gürsel Turgut

UUGYUD

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
2
0
1
36
Bugün doğallığından zerre şüphe duyulmayacak kadar iyi bir burnum var ve o burnun mimarı olur kendileri. Hakkında olumlu ya da olumsuz tek bir yorum duymadan gitmiştim 1.5 yıl önce. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçte tüm sorularımı cevapladı, endişelerimi giderdi. Tüm süreç anlattığı doğrultuda ve eksiksiz tamamlandı. Şuan ödemi tamamen geçmiş, şekli tamamen oturmuş, söylemediğimde ;) kimsenin farkedemeyeceği kadar doğal ve güzel bir burnum var. Ameliyat süreci gayet olağandı evet biraz morluklar ve şişlikler oldu ama 2-3gün içerisinde hepsi geçti, geriye aynaya baktığımda kendisine defalarca teşekkür etmemi sağlayan bir burun kaldı. Burdaki çoğu yazıya güvenmeyen biri olarak yazıyorum aklında soru işareti olan varsa fotoğraf gönderebilirim. Gürsel bey gerçekten çok başarılı, çok mütevazi ve etik değerlere önem veren bir doktor. Gereksiz gördüğü, yapılmasını doğru bulmadığı hiçbir işlemi yapmaz ve bu konuda hastayı da ikna eder, samimi ve güzel bir insandır herşeyden önce.

Ben asla ve asla tavsiye etmiyorum tesadüf olmuş bence sizinki hastasına olan berbat yaklaşımı dinlememesi sonucunda da olmamış bir burunla kalmak ucu düşmüş patlıcan gibi eski burnun daha güzeldi dedikçe insanlar yaşadığım üzüntüler bence yaptığı burunların resmini isteyin okadar az resim gösterecek ki

bu reklam arkadaşlar doktorlar burada müşteri çekmek için bunu yapıyorlar böyle hesaplara dikkat edin
zaten fark ettiyseniz 1 veya 2 mesajları var

Back
X