Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar merhaba
acil olarak Prof.Dr.Hüsrev Hatemi'nin muayenehane adresi ve telefonuna ihtiyacım var.
kendisi artık Alman Hastanesi'nde çalışmıyormuş
merhaba, adresi bulabildiniz mi, bende suan google de arama yapiyorum, maalesef bulamadim. alman hastanesinde calisiyor görünüyor, artik orda degilmiymis ?
eger adres ve telefon bulduysan, ve gidersen bana da bilgi verir misin. özellikle ücret ve memnun kalip kalmadigin konusunda, bu arada hastaligin nedir,ben hashimotodan dolayi gitmek istiyorum.
eger eski degil ise ben bir adres ve telefon numarasi buldum internetten.
Muayenehane adres : Valikonağı cad. Sezai Selek sok. No.17/3 Giriş Katı Çağlayan Apt. Nişantaşı/İstanbul
Tel : 0212 233 39 11
eger ulasirsan bilgileri paylasir misin, ben yurtdisinda oldugum icin arama imkanim yok, istanbula gelince ancak gitmeyi düsünüyorum.
ben bu numarayı buldum.ancak güncel değil sanırım.zira günlerdir cevap veren yok
henüz doktoruma sonuçları göstermeye gidemedim.netten araştırdım.büyük ihtimalle endokrinoloğa yönlendirecek.ben de en iyisi Dr.Hatemi diye biliyorum.şimdiden bir randevu alayım dedim ama ulaşmak ne mümkün![]()
aslinda numaranin oldugu sitede güncellenme tarihi mayis 2012 yaziyor, googlede yok gercekten baska bir tel, facebooka baktim ordada kendi sayfasi yok. insallah en kisa zamanda ulasirsin. türk telekomun sayfasinda da adina ayni telefon kayitli ,bir de su tel var istersen onuda bir dene,:0212 2333901
merhaba cirdigis, ne yaptin ulasabildin mi, bende ablamdan rica ettim oda arastircak bir sonuc alirsam yazarim hemen, ama hala ulasamadiysan sana tavsiyem hemen baska bir doktora gitmen. gercekten hashimoton varsa vakit kaybetmeden ilaca baslaman gerekiyor cünki. normalde bir gün bile ilaci almamazlik yapamiyoruz(
(not : bugünlerde internetim yok yazilanlara gec cevap verebiliyorum)