Merhabalar.. Yaklaşık 3 yıldır rinoplasti ameliyatı olmayı planlıyordum. İlk olarak Prof. Dr. Köksal Yuca ile görüştüm. İlk görüşmemde yaklaşık 1,5 saat ameliyata dair yapılacak işlem hakkında bilgilendirildim, üstelik görüşme öncesinde de benim için bir ön çalışma yapmıştı.. Bu 3 yıllık süreçte arkadaşlarım sadece tek doktorla görüştün hemen karar verme birkaç doktorla daha görüş diye ısrar ettiler. 2 farklı hekimle daha görüşmem oldu, ki kendileri de sektörde isim yapmış belirli kişiler ancak bana biraz fazla maddi kaygılar besleyerek yaklaştılar ameliyat hakkında bilgilendirilmeden bir çalışma yapılmadan hemen gün almaya çalışmaları ve görüşme süresi yaklaşık 20 dk bile sürmezken güven ortamı oluşup da tekrar bir ikinci görüşme elbette yapmadım. Hatta her farklı doktorla görüştükten sonra ameliyatı Köksal Bey'e olma isteğim daha da güçlendi. Yaklaşık olarak 2 hafta önce ameliyat oldum. Her zaman olduğu gibi Köksal Bey ameliyat öncesi ve sonrasında oldukça ilgili ve yardımcı oldu. Sonuç ne olacak acaba memnun kalır mıyım diye hiç düşünmedim. Sizin için en doğal en sağlıklı sonuç için sizin kadar Köksal Bey de oldukça titizlikle çalışıyor. Ameliyat sonrasında ağrım hiç olmadı, sonuçtan da aldığım geri dönüşlerden de çok memnunum. Köksal Bey'e emeklerine ve ilgisine çok ama çok teşekkür ederim. Hiç şüphesiz herkese tavsiye ederim :)