N nayay Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2012 2 0 36 Antalya 4 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nayay #1 Merhabalar,Antalyada jinekolog Mehmet Emin Soysala gebelik takibi icin giden yada doğum yapan varmdır gorsulerı nelerdır
Merhabalar,Antalyada jinekolog Mehmet Emin Soysala gebelik takibi icin giden yada doğum yapan varmdır gorsulerı nelerdır
V vlinder82 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2010 7 0 36 Antalya 10 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nayay #2 Kimse yok mu? Bende merak ediyorum
A angelamd Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 88 54 88 38 5 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nayay #3 Mehmet Emin hoca babacandır, işinin ehlidir, paracı veya ilaçla insanları şişiren bir insan değildir. 9aylik takibimi de kendisiyle yaptim. Allah razi olsun hic zorluk cekmedim. Medisu hastanesinde, herkese tavsiye ederim.
Mehmet Emin hoca babacandır, işinin ehlidir, paracı veya ilaçla insanları şişiren bir insan değildir. 9aylik takibimi de kendisiyle yaptim. Allah razi olsun hic zorluk cekmedim. Medisu hastanesinde, herkese tavsiye ederim.