- Konu Sahibi vuslat2008
merhaba bu dr un ismin duydum bilgisi olan varsa ve paylaşırsa memnun olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bu dr un ismin duydum bilgisi olan varsa ve paylaşırsa memnun olurum
merhaba
evet ben ümit beyin hastasıyım
çok tatlı biri
sevgili cemre82 bende tedavi için gitmek istiyorum fakat başarılımı bilmiyorum.2 yerde yorumunu gördüm.herhalde tanışıyorsun.acaba tedavi yöntemleri başarılımı çünkü ben 2 kere denedim bebeğim olmadı.bilgilendirirsen çok sevinirim
sevgilerle kal...
cevapta geciktiğim için kusura bakma
özgeçmişinde deneyimleri var Prof. Dr. Ümit Özekici - Tüp Bebek, Gebelik, Hamilelik
ayrıca annemin ameliyatını da yaptı biz de o sırada bebeğimiz olmadığı için bir arayışta idik
çok tatlı biri, ilgili, güleryüzlü...
Biz de pazartesi 2. aşılamamızı yapıcaz
başarı konusunda önce güvenmek lazım dediğim gibi deneyimleri önce dikkatini çekiyor ama güvenmek daha önemli
bana sorarsan ben çok seviyorum
gülenyüzünü görünce umutlanıyorum da
yanındaki ekip de çok iyi asistan kızlardan doktorlara kadar
senin 2 kere denediğin aşılama mıydı
evet cemrecim 2 kere aşılama yaptık olmadı.bakalım şimdi tüp bebek denemeyi düşünüyorum.ama istanbulda bir merkezde yaptırmak istiyorum.senin 2. denemenmiş inşallah ikincide olur.bilmiyorum ama böyle işlerde de doktor çok önemli.
sevgilerle kal...
kesinlikle haklısın doktor çok önemli
ama dediğim gibi zaten iyi bir doktor, bunun yanında kişisel özellikleri de insanın bu konuda özel bir doktordan isteyebileceği niteliklere sahip
umarım senin de güzel haberini alırım
bakarsın Ümit Hoca'nın oralarda tanışırız yerimseniben
sevgilerle...
ben de ümit bey'in hastasıyım.
bütün doktorlar tüp bebek önerirken, onun sayesinde ilk aşılamamda hamile kaldım opuyorumnanaktan