K Kelebek987 Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2017 Mesajlar 1 Emoji Skoru 0 Puanlar 6 11 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Kelebek987 #1 Tüp bebek tedavisinde başarılı olduğu söyleniyor arkadaşlar. Kendisi hakkında bilgi sahibi olan tedavi gören var mı acaba..
Tüp bebek tedavisinde başarılı olduğu söyleniyor arkadaşlar. Kendisi hakkında bilgi sahibi olan tedavi gören var mı acaba..
T tabularasa Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Ocak 2013 Mesajlar 5 Emoji Skoru 2 Puanlar 86 14 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Kelebek987 #2 Biz gidip memnun kalmadık Tavsiye etmiyoruz
M Minikaslan19 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 4 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 47 3 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Kelebek987 #3 Kelebek987 .!.: Tüp bebek tedavisinde başarılı olduğu söyleniyor arkadaşlar. Kendisi hakkında bilgi sahibi olan tedavi gören var mı acaba.. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Yeni dogum yaptim. Gebeligimi Özay Bey takip etti.2 kez kanama gecirdim riskli gebelikti ekstra ilaclara gerek duymadan tecrubeleri sayesinde cok sukur bebegimi kucagima aldim. Bence bir gidip gorusun orada karar verirsiniz .
Kelebek987 .!.: Tüp bebek tedavisinde başarılı olduğu söyleniyor arkadaşlar. Kendisi hakkında bilgi sahibi olan tedavi gören var mı acaba.. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Yeni dogum yaptim. Gebeligimi Özay Bey takip etti.2 kez kanama gecirdim riskli gebelikti ekstra ilaclara gerek duymadan tecrubeleri sayesinde cok sukur bebegimi kucagima aldim. Bence bir gidip gorusun orada karar verirsiniz .