Prof . Dr Selçuk İnanlı

yrtsvrelif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2017
2
0
1
36
Merhaba
Ben 6. Ocak .2017 de Selçuk hocama ameliyat olmuş bir hasta olarak görüşlerimi paylaşmak istedim .
Kendimden sağlıkçıyım ve aklınızdaki soru işaretlerini gidermek isterim .
Ameliyata karar verirken başka hiç bir doktora gitmedim .4 ünde muayene oldum ve 6 sında ameliyat oldum .
Nefes alma problemimin yanısıra , görüntü olarak da problemlerim vardı .
Selçuk hocam muayene aşamasında o kadar güzel anlattı ki , aklımda hiç bir soru işareti yoktu .
Ameliyattan sonra burnumda kesinlikle Ağrı olmadı , yaşadığım tek Ağrı ameliyat sırasındaki pozisyondan dolayı bel ağrım oldu .
Kanamam hiç olmadı , hiç morluk yaşamadım , tabi ki ödem var
Ameliyattan sonraki 13. Günündeyim herşey çok güzel gidiyor
Burun içindeki silikon plakları çıkarma aşamasında kesinlikle Ağrı hissetmedim . Halk arasındaki asparagas söylemlere itibar etmemenizi tavsiye ederim .
Kendim de bir sağlıkçı olarak , Selçuk bey hekim , hasta ilişkisini muhteşem şekilde koordine eden bir doktor :)
Karşılıklı güven duygusu çok önemli :)

Geçmiş olsun canım. Ben de 4 ay önce Selçuk hocaya ameliyat oldum. Senin hikayeni okurken kendi hikayemi okuyor gibiydim.
Kafamda bir sürü isim vardı her gün forumlardan yeni bir doktor ismi araştıyordum. İlk ve son görüştüğüm doktor ise Selçuk İnanlı oldu gerçekten inanılmaz güven verdi ve hiç pişman olmadım.

Geçmiş olsun canım. Ben de 4 ay önce Selçuk hocaya ameliyat oldum. Senin hikayeni okurken kendi hikayemi okuyor gibiydim.
Kafamda bir sürü isim vardı her gün forumlardan yeni bir doktor ismi araştıyordum. İlk ve son görüştüğüm doktor ise Selçuk İnanlı oldu gerçekten inanılmaz güven verdi ve hiç pişman olmadım.
Geçmiş olsun :) Ben de bi 3 ayı atlatırsam süper olacak :)

Merhaba
iki burun ameliyatı oldum.ilkini özel bir hastanede kbb uzmanına oldum.sol ve sağ kısım arasında ameliyat sonrası asimetri oldu.1,5 yol sonra ikinci ameliyatımı bir profesöre oldum.ve sonuç eskisinin aynısıydı.hiçbir değişiklik yoktu.hem de ameliyat sonrası Prof çok ilgisiz ve küstah davrandı.
3.ameliyatı methini çok duyduğum için Prof Dr Selçuk inanlıya olmak istiyorum.
Sizden yardım istiyorum kızlar:dua: Selçuk hocaya muayene olmak istiyorum.sizce ameliyat ücreti ne kadar olur?buraya yazmak istemeyen mesajda atabilir.lütfen bana yardımcı olun:anneadayı:

Merhab
Merhaba
iki burun ameliyatı oldum.ilkini özel bir hastanede kbb uzmanına oldum.sol ve sağ kısım arasında ameliyat sonrası asimetri oldu.1,5 yol sonra ikinci ameliyatımı bir profesöre oldum.ve sonuç eskisinin aynısıydı.hiçbir değişiklik yoktu.hem de ameliyat sonrası Prof çok ilgisiz ve küstah davrandı.
3.ameliyatı methini çok duyduğum için Prof Dr Selçuk inanlıya olmak istiyorum.
Sizden yardım istiyorum kızlar:dua: Selçuk hocaya muayene olmak istiyorum.sizce ameliyat ücreti ne kadar olur?buraya yazmak istemeyen mesajda atabilir.lütfen bana yardımcı olun:anneadayı:

Merhaba 1.5 ay önce revizyon ameliyatı oldum ama şimdiden sıkıntılarım var yeni bir revizyondan korkuyorum.Senin gibi bende Doktor arayışı içindeyim.Senin ameliyatların açık teknik ile mi yapıldı?

Merhaba,

Ben 22/03/2017 Çarşamba günü muayene olup 27/03/2017 Pazartesi günü Selçuk hocama ameliyat oldum. Tecrübe ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum zira ameliyat öncesi çok doktor araştırdım. Benim gibi 1-1,5 yılını doktor seçimi ve ameliyat için cesaret toplamaya ayıranlara örnek olması için kısaca anlatmaya çalışacağım.

Nefes alma problem cardı sol tarafım %90 sağ tarafım %50 civarı kapalı olduğunu öğrendin ve burnum sağa doğru eğikti ve burun kanatlarım birbiri ile orantısız ve büyüktü. Görüntü olarak da bunu problem yapıyordum her fotoğrafımda ilk burnuma bakıyordum:)

Selçuk hocam detaylı bir muayeneden sonra (Kulak burun boğaz uzmanı olduğu için kulak ve boğaz muayenemi de yaptı sağ olsun:) ) aşamaları çok güzel anlattı. Süreçten bahsetti, beni bekleyenlerin neler olduğunu, ince ince açık net bir şekilde o kadar güzel anlattı ki, tereddüt etmeden ameliyata karar verdim. En önemlisi hocam sabır gerektiren bir iş olduğunu söylemişti.

Ameliyat sabahı hocamın pozitif şekilde odaya gelişi, muhabbetimiz heyecanımı azalttı ve doğru yerdeyim dedim. 4,5 saat süren operasyon sonrasında odama geçtim. Gerekli ilaçlar verildi ve dinlendim. Ameliyat sonrası burnumda kesinlikle ağrı olmadı, ilk gün hiç şişlik morarma olmadı 2. gün sabah Selçuk hocam yine pozitif enerjisi ile odaya girdi ve odamızın havası değişti:) Burnumda tampon, silikon, bant olunca moralim bozulmuştu. Hastane çıkısında hocamın verdiği ilaçları aldım ve evin yolunu tuttum.

Kanama sızıntı şeklindeydi, morluk ve ödem ise 3. gününde biraz arttı ve çok az morluk yaşadım, 10. gün kontrol randevum vardı ve silikonlardan, tampondan, dikişlerden kurtuldum (Esra Hanım elimi tutarak cesaret verdi, korkulacak bir şey yok, ağrı eşiğim düşük olduğu halde canım yanmadı, hocamızın eli hafif) ve ciddi şekilde nefes alışım rahatlamıştı çok güzel açılmıştı tabii ayna ile ilk karşılaştığımda hocamızın ad tabiri ile fındık gibi burnum olmuştu:)

Kontrolümde (Çarşamba) ten renginde, kesinlikle rahatsız etmeyen bant yapıştırıldı. Pazartesi (15. gün) bantları çıkartıp işe geldim. Yüzümde ameliyat izi kalmadı, sadece içinde zamanla kendiliğinden kaybolacak dikişler var ve tabii ki normal bir şişlik.

Selçuk hocamı kesinlikle tavsiye ediyorum, iletişimi çok kuvvetli, burun estetiği konusunda kesinlikle uzman (siz ne kadar burnumu dik yapın, şöyle yapın böyle yapın deseniz de Selçuk hocam yakışanı yapıyor ve burnunuzu güvenle kendisine bırakın). Asistanı Esra Hanım hastası ile iletişimde çok başarılı, çok ilgili, her türlü sorunuza kısa sürede cevap veriyor, süreci takip ediyor, Selçuk hocama iletiyor:)

Selçuk Hocama, Esra Hanıma ve rapor işlerim ile ilgilenen Akın Hocama tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

1,5 ay sonra kontrolüm var. Değişiklikleri yazarım. Fotoğrafımı paylaşacağım bugün işte ilk günüm ve ameliyata gitmeden önceki fotoğraflarımla harmanladım. Fikri vermesi adına. Hoşça kalın...

* Fotoğraf yükleyemedim sistem izin vermiyor. Görmek isteyen olur ise mail atabilirim.

Merhabalar arkadaşlar,
Yaklaşık 2 yıldır aklımda burun estetiği olma fikri vardı, sonunda cesaretimi topladım ve annemle birlikte araştırmalara başladık. Uzun bir yazı olacak çünkü size benim için önemli olan her detayı anlatmak istiyorum.

Malumunuz bu önemli bir ameliyat, yüzümüzde yapacağımız her değişiklik hayatımızı direkt etkiliyor. Birkaç doktorla ve asistanlarıyla yazıştım. Burnum hem köprülü, hem kalın derili, hem de kanat kısmında biçimsiz ve eğri olduğu için ve iç kısımdaki eğrilikten ötürü nefes almakta da güçlük çektiğim için tecrübeli bir doktora ihtiyacım vardı.

Selçuk Bey'le ilgili yorumları inceledik, asistanı Esra Hanım'la haberleştik ve muayene için randevulaştık. Zaten kendisinden başka bir doktora da görünmedim. Esra Hanım bize inanılmaz yardımcı oldu, hem ameliyat öncesi hem sonrasında hep alakadar oldu. Selçuk Bey ise hayatımda gördüğüm en mütevazı insanlardan birisidir, kendisi yalnızca burun değil baş ve boyun cerrahisi alanında da sayılı isimlerdendir, kendi geliştirdiği medikal metodları sadece başarıyla uygulamakla kalmıyor bu konudaki tecrübelerini dünya çapında seminerlerde ve medikal akademik dergilerde paylaşıyor.

Benim için sadece ameliyatın iyi geçmesi sonucun iyi olması değil, doktorumla iletişimim de çok önemliydi, çünkü gelişmeleri ve detayları ne kadar çok anlar öğrenirseniz, o kadar nail oluyorsunuz ve psikolojik olarak da herşeye hazır oluyorsunuz. Selçuk Bey'in bana tecrübe edeceğimi söylediği herşeyi yaşadım, bana karşı hem çok dürüsttü hem de sabırlıydı. Ameliyat öncesi yüz tahlilimi bilgisayarda yaptı, hiç farketmediğim detayları belirtti ve işin en güzel tarafı da bana neyi düzelteceğini söylediyse onu yaptı.
Ameliyat sonrası çok az ağrım oldu, yüzümde şiş ve morluk da oldu, ama iki gün zorluğunu çektim, sonra hepsi azalarak yok oldu. Ağrısız ameliyat diye birşey olduğunu düşünmüyorum, önemli olan doğru ilaçlarla sabırla bu durumla başetmek. Tamponlar ve dikişler 10gün sonra çıkarıldı, hiç ağrı sızı hissetmedim. Burnum 10gün sonra bile çok tatlış olmuştu, hafif şişlikler de zamanla azaldıkça iyice yüzüme oturdu. Düzenli masaj yapmak çok önemli ki ödemleri azaltabilesiniz. Ama o şiş haliyle bile görüntümden çok memnundum.

Şu an ikinci ayım içerisindeyim, geçtiğimiz Cumartesi günü kontrole gittim, Selçuk Bey 3 ay geçmiş gibi göründüğümü söyledi, 5 saat süren aşırı detaylı müdahale gerektiren bir ameliyatın ardından hızla iyileştim, bu yalnızca tecrübeli bir cerrahın size verebileceği bir rahatlıktır arkadaşlar. Öncesi ve sonrası fotoğraflarımı karşılaştırdık, sohbet ettik. Kendisine buraya üye olup hikayemi anlatacağımı söyledim çünkü ben de Selçuk Bey'e ameliyat olmaya bu sitedeki yorumlara güvenerek karar vermiştim. Tecrübelerimi sizlerle paylaşmaya borçlu olduğumu düşündüm. Çünkü en güvenilir yol tecrübeyle sabit paylaşılan yoldur. Size tavsiyem hiç tereddüt etmeden Esra Hanım'la iletişime geçmeniz ve Selçuk Bey'le hikayenizi paylaşmanız. Zaten kendisiyle konuşunca neyden bahsettiğimi anlayacaksınız. Sorularınız varsa cevaplayabilirim. Herkese tatlı burunlar diliyorum

Merhaba,

Ben 22/03/2017 Çarşamba günü muayene olup 27/03/2017 Pazartesi günü Selçuk hocama ameliyat oldum. Tecrübe ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum zira ameliyat öncesi çok doktor araştırdım. Benim gibi 1-1,5 yılını doktor seçimi ve ameliyat için cesaret toplamaya ayıranlara örnek olması için kısaca anlatmaya çalışacağım.

Nefes alma problem cardı sol tarafım %90 sağ tarafım %50 civarı kapalı olduğunu öğrendin ve burnum sağa doğru eğikti ve burun kanatlarım birbiri ile orantısız ve büyüktü. Görüntü olarak da bunu problem yapıyordum her fotoğrafımda ilk burnuma bakıyordum:)

Selçuk hocam detaylı bir muayeneden sonra (Kulak burun boğaz uzmanı olduğu için kulak ve boğaz muayenemi de yaptı sağ olsun:) ) aşamaları çok güzel anlattı. Süreçten bahsetti, beni bekleyenlerin neler olduğunu, ince ince açık net bir şekilde o kadar güzel anlattı ki, tereddüt etmeden ameliyata karar verdim. En önemlisi hocam sabır gerektiren bir iş olduğunu söylemişti.

Ameliyat sabahı hocamın pozitif şekilde odaya gelişi, muhabbetimiz heyecanımı azalttı ve doğru yerdeyim dedim. 4,5 saat süren operasyon sonrasında odama geçtim. Gerekli ilaçlar verildi ve dinlendim. Ameliyat sonrası burnumda kesinlikle ağrı olmadı, ilk gün hiç şişlik morarma olmadı 2. gün sabah Selçuk hocam yine pozitif enerjisi ile odaya girdi ve odamızın havası değişti:) Burnumda tampon, silikon, bant olunca moralim bozulmuştu. Hastane çıkısında hocamın verdiği ilaçları aldım ve evin yolunu tuttum.

Kanama sızıntı şeklindeydi, morluk ve ödem ise 3. gününde biraz arttı ve çok az morluk yaşadım, 10. gün kontrol randevum vardı ve silikonlardan, tampondan, dikişlerden kurtuldum (Esra Hanım elimi tutarak cesaret verdi, korkulacak bir şey yok, ağrı eşiğim düşük olduğu halde canım yanmadı, hocamızın eli hafif) ve ciddi şekilde nefes alışım rahatlamıştı çok güzel açılmıştı tabii ayna ile ilk karşılaştığımda hocamızın ad tabiri ile fındık gibi burnum olmuştu:)

Kontrolümde (Çarşamba) ten renginde, kesinlikle rahatsız etmeyen bant yapıştırıldı. Pazartesi (15. gün) bantları çıkartıp işe geldim. Yüzümde ameliyat izi kalmadı, sadece içinde zamanla kendiliğinden kaybolacak dikişler var ve tabii ki normal bir şişlik.

Selçuk hocamı kesinlikle tavsiye ediyorum, iletişimi çok kuvvetli, burun estetiği konusunda kesinlikle uzman (siz ne kadar burnumu dik yapın, şöyle yapın böyle yapın deseniz de Selçuk hocam yakışanı yapıyor ve burnunuzu güvenle kendisine bırakın). Asistanı Esra Hanım hastası ile iletişimde çok başarılı, çok ilgili, her türlü sorunuza kısa sürede cevap veriyor, süreci takip ediyor, Selçuk hocama iletiyor:)

Selçuk Hocama, Esra Hanıma ve rapor işlerim ile ilgilenen Akın Hocama tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

1,5 ay sonra kontrolüm var. Değişiklikleri yazarım. Fotoğrafımı paylaşacağım bugün işte ilk günüm ve ameliyata gitmeden önceki fotoğraflarımla harmanladım. Fikri vermesi adına. Hoşça kalın...

* Fotoğraf yükleyemedim sistem izin vermiyor. Görmek isteyen olur ise mail atabilirim.

Fiyat konusunda da bilgi verebilir misiniz acaba? Benim de benzer bir sorunum var hoca ile telefonda görüştüm ama Ankara dayım ve ameliyat olacaksam kendisine olmak istiyorum bir tek Selçuk hoca güven verdi çünkü. Fakat fiyat korkutuyor beni...

Back
X