- 14 Ocak 2017
- 2
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi yrtsvrelif
Merhaba
Ben 6. Ocak .2017 de Selçuk hocama ameliyat olmuş bir hasta olarak görüşlerimi paylaşmak istedim .
Kendimden sağlıkçıyım ve aklınızdaki soru işaretlerini gidermek isterim .
Ameliyata karar verirken başka hiç bir doktora gitmedim .4 ünde muayene oldum ve 6 sında ameliyat oldum .
Nefes alma problemimin yanısıra , görüntü olarak da problemlerim vardı .
Selçuk hocam muayene aşamasında o kadar güzel anlattı ki , aklımda hiç bir soru işareti yoktu .
Ameliyattan sonra burnumda kesinlikle Ağrı olmadı , yaşadığım tek Ağrı ameliyat sırasındaki pozisyondan dolayı bel ağrım oldu .
Kanamam hiç olmadı , hiç morluk yaşamadım , tabi ki ödem var
Ameliyattan sonraki 13. Günündeyim herşey çok güzel gidiyor
Burun içindeki silikon plakları çıkarma aşamasında kesinlikle Ağrı hissetmedim . Halk arasındaki asparagas söylemlere itibar etmemenizi tavsiye ederim .
Kendim de bir sağlıkçı olarak , Selçuk bey hekim , hasta ilişkisini muhteşem şekilde koordine eden bir doktor :)
Karşılıklı güven duygusu çok önemli :)
Ben 6. Ocak .2017 de Selçuk hocama ameliyat olmuş bir hasta olarak görüşlerimi paylaşmak istedim .
Kendimden sağlıkçıyım ve aklınızdaki soru işaretlerini gidermek isterim .
Ameliyata karar verirken başka hiç bir doktora gitmedim .4 ünde muayene oldum ve 6 sında ameliyat oldum .
Nefes alma problemimin yanısıra , görüntü olarak da problemlerim vardı .
Selçuk hocam muayene aşamasında o kadar güzel anlattı ki , aklımda hiç bir soru işareti yoktu .
Ameliyattan sonra burnumda kesinlikle Ağrı olmadı , yaşadığım tek Ağrı ameliyat sırasındaki pozisyondan dolayı bel ağrım oldu .
Kanamam hiç olmadı , hiç morluk yaşamadım , tabi ki ödem var
Ameliyattan sonraki 13. Günündeyim herşey çok güzel gidiyor
Burun içindeki silikon plakları çıkarma aşamasında kesinlikle Ağrı hissetmedim . Halk arasındaki asparagas söylemlere itibar etmemenizi tavsiye ederim .
Kendim de bir sağlıkçı olarak , Selçuk bey hekim , hasta ilişkisini muhteşem şekilde koordine eden bir doktor :)
Karşılıklı güven duygusu çok önemli :)