- Konu Sahibi hediyezula
-
Arkadaşlar kapalı rinoplasti mi yoksa açık teknik lemi yaptığı hakkında bilgisi olan yok mu ?
ben açık teknikle yapıyor diye biliyorum canım
Teşekkür Ederim :) Fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?
4.500 Tl ye yapıyor canım
kapalı teknikle yapıyor 4000 civarı daha yeni gittim..
bana zaman ayırıp cevap yazdığınız için çok teşekkkür ederim. Kelebek_90 izninle bir soru daha sormak istiyorum muane ücreti ne kadar ? yani ben hem muane için gidip bilgi almak hemde fiyatlar için falan konuşmak için gitmeyi düşünüyorumda.
Benimde bi arkadaşım yeni ameliyat oldu açık teknikle ve 4.500 tl ye.. muayene ücretsiz canım gidip görüşe bilirsinbana zaman ayırıp cevap yazdığınız için çok teşekkkür ederim. Kelebek_90 izninle bir soru daha sormak istiyorum muane ücreti ne kadar ? yani ben hem muane için gidip bilgi almak hemde fiyatlar için falan konuşmak için gitmeyi düşünüyorumda.
Benimde bi arkadaşım yeni ameliyat oldu açık teknikle ve 4.500 tl ye.. muayene ücretsiz canım gidip görüşe bilirsin
Yazdim canim detayliCanim arkadasin memnunmu ilkkezmi oldu ben sana daga oncede yazmistm selcuk hoca hakkinda iyi deniliyo ams resim yok bana yardimci olurmsnbide revizyon kaca yapiyo ozelden cvp brkliyrm lutfdm canim
Yazdim canim detayli
izninle bir şey daha sormak istiyorum. mesaj saym yeterli olmadığından özelden yazamadım. Eğer bilginiz Ameliyatlar hangi hastanede yapılıyor ve antestezi yöntemi nedir ? bazı hastanelerin uyutmak için gaz bazılarıda iğne kullanıyormuş. ondan sormak istedim. burdan veya özelden yazarsan çook sevinirim. çok teşekkürler.
izninle bir şey daha sormak istiyorum. mesaj saym yeterli olmadığından özelden yazamadım. Eğer bilginiz Ameliyatlar hangi hastanede yapılıyor ve antestezi yöntemi nedir ? bazı hastanelerin uyutmak için gaz bazılarıda iğne kullanıyormuş. ondan sormak istedim. burdan veya özelden yazarsan çook sevinirim. çok teşekkürler.
canım sordum arkadaşıma tam hatırlamıyo ama kızılaydaymış yeri. öğrenince bana yazacak. anesteci konusunada gelince sagı bezi fln değil. hani ağzımıza nefes almak için bişi tutuyolar ya onla bayılttılar dedi
Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. çok teşekkür ederim. sayende iyicene korkularımı yenip hevesleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?