Prof. Dr. Selçuk IŞIK'a hakkında bilgisi olan ?

hediyezula

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
9
0
1
Ankara
Arkadaşlar Selçuk IŞIK hakkında bilgisi olan var mı ?
Araştırmalarıma ve daha önceki konulardaki yorumlara göre çok iyi bir doktor olduğunu anlamadım fakat aklımda kalan bir kaç soru var ..

Mesela ameliyatta kapalı rinoplasti mi yoksa açık teknik mi kullanıyor ? Ve Sanırım gatadan ayrılmış. özel olarak çalışıyormuş. Ameliyatı nerede yapıyor ?

4.500 Tl ye yapıyor canım

kapalı teknikle yapıyor 4000 civarı daha yeni gittim..

bana zaman ayırıp cevap yazdığınız için çok teşekkkür ederim. Kelebek_90 izninle bir soru daha sormak istiyorum muane ücreti ne kadar ? yani ben hem muane için gidip bilgi almak hemde fiyatlar için falan konuşmak için gitmeyi düşünüyorumda.

bana zaman ayırıp cevap yazdığınız için çok teşekkkür ederim. Kelebek_90 izninle bir soru daha sormak istiyorum muane ücreti ne kadar ? yani ben hem muane için gidip bilgi almak hemde fiyatlar için falan konuşmak için gitmeyi düşünüyorumda.

muayene ücreti almıyor Selçuk Bey.. direk gidip istediğin soruyu sorabilirsin fiyat konusuna gelince tabi burundan buruna değişiyordur sanırım ama çok bi fark olacağını sanmıyorum... ben kapalı teknik istemediğim için vazgeçmiştim onun dışında iyi yorumlar okudum hakkında :)
şimdiden kolay gelsin o zaman direk ara ve randevunu al derim

Benimde bi arkadaşım yeni ameliyat oldu açık teknikle ve 4.500 tl ye.. muayene ücretsiz canım gidip görüşe bilirsin

Benimde bi arkadaşım yeni ameliyat oldu açık teknikle ve 4.500 tl ye.. muayene ücretsiz canım gidip görüşe bilirsin

Canim arkadasin memnunmu ilkkezmi oldu ben sana daga oncede yazmistm selcuk hoca hakkinda iyi deniliyo ams resim yok bana yardimci olurmsnbide revizyon kaca yapiyo ozelden cvp brkliyrm lutfdm canim

Yazdim canim detayli

izninle bir şey daha sormak istiyorum. mesaj saym yeterli olmadığından özelden yazamadım. Eğer bilginiz Ameliyatlar hangi hastanede yapılıyor ve antestezi yöntemi nedir ? bazı hastanelerin uyutmak için gaz bazılarıda iğne kullanıyormuş. ondan sormak istedim. burdan veya özelden yazarsan çook sevinirim. çok teşekkürler.

izninle bir şey daha sormak istiyorum. mesaj saym yeterli olmadığından özelden yazamadım. Eğer bilginiz Ameliyatlar hangi hastanede yapılıyor ve antestezi yöntemi nedir ? bazı hastanelerin uyutmak için gaz bazılarıda iğne kullanıyormuş. ondan sormak istedim. burdan veya özelden yazarsan çook sevinirim. çok teşekkürler.

o konular hakkında bi fikrim yok canım ama ameliyat olan arkadaşıma soruyum sonra yazarm buraya

canım sordum arkadaşıma tam hatırlamıyo ama kızılaydaymış yeri. öğrenince bana yazacak. anesteci konusunada gelince sagı bezi fln değil. hani ağzımıza nefes almak için bişi tutuyolar ya onla bayılttılar dedi

canım sordum arkadaşıma tam hatırlamıyo ama kızılaydaymış yeri. öğrenince bana yazacak. anesteci konusunada gelince sagı bezi fln değil. hani ağzımıza nefes almak için bişi tutuyolar ya onla bayılttılar dedi

Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. çok teşekkür ederim. sayende iyicene korkularımı yenip hevesleniyorum.

Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. çok teşekkür ederim. sayende iyicene korkularımı yenip hevesleniyorum.

Rica ederim canım ne demek aklına takılan bişeyler olursa sor lütfen. Daha önce ameliyat olmuş biri olarak asla korkulacak kadar zor bir ameliyat olmadiğini söyleyim

Merhaba ben de selçuk ışık'a ameliyat olmayı düşünüyorum sizler oldunuz mu? Bir sene önce yazmışsınız merak ettim.

Back
X